:::ORANG-ORANG MANIS:::

Tuesday, June 3, 2008


Assalamualaikum to all my blog readers...

Long time dah x update blog ni...huhu..emm...last week balik umah..sempat gak la mrasa nikmat duk umah even 3 hari je pon..hmm..awal2 pagi jumaat dah blah dr ukm ni...nsb bek rapid x wat hal pg 2...xde la lama sgt mngu..smpi je pudu pon dah pkul 9...elok la...bus ak pon 930..tgu kejap je la kat c2...owg2 kat c2...ish2...ramai seyh...mcm2 jnis org ak tgk..huhu...mcm2 ragam...smpi umah je dah pukul 1.30...letih bangat!!!~
smpi je umah...duk rehat sat n den p la reunion kat tepi sungai krian 2...ahaaahha...dah la ak 1st gurl yg smpi..mak aih...bosan2...lepak je la dgn geng2 boys yg kat c2...tgu pya tgu...kui 4 baru mula..baru ramai yg dtg...huhu..sygnya..yg dtg 2 kbykannya yg slalu dh ak jmpa...hahha..cuma UMi.shauQi n rabbani la yg jrg jumpa..dpt gak jumpa hari 2.. n den mula la gosip2 panas ptg 2..yg ak plg x sgka..anak pak cik kantin sek lama ak dlu dah pon kahwin n ada anak pompuan sowg...skg stay kat sg ptani....huhu...interesting ak rs mamat 2!!! cepat btui dia dpt anak..rezki msg2 la kan...huhu..tp, xtaw la dia 2 keje pe...bg pe la anak bini makan...;p
kat cni ak ltk gmbr geng2 reunion hri 2...hehhe...;p

comey x gmbr kitowg sume....huhu...hmm...tp,pepun...reunion ni best la...mmg best!!!~ smpikan kunci umah yon pun leh hilang ms tgh men kat playground 2...huhu.,,,mcm2..shauqi lak x hbis2 dgn lwk dia...ada lak suh yon mcol..kot2 de org agkt...kunci yg hilg...bukannya hp..huhu...btw,..i more person yg ak x expect pon dia akan dtg..huhu..Alias....anak ustazah Rahmah...tp,rock siuutt...~
al maklum la...amek music kan..siap ada band lagi kat parit buntar 2...x prnh ku tahu pon...~
hmm...tup2..dah ptg..kunci pon x jmpa...trus balik umah pas 2...apa jadi kat yon??? ak pon x sempat tya dia..hahaa..ok je kot dia 2..
sabtu lak g mkn piza dgn kak aku...hari ahad pon p mkn lagi...mmg nikmat balik umah wlupon 3 hri coz dpt mkn pizza 2 kali tue...huu..org keje kat piza 2 pon dah kenai ak n kak ak...hahha..sengal!!~..
pagi isnin dah balik ukm..bosan..bosan!!!..yg lucunya...ms on d way nak blik ke cni..ak terjumpa dgn mkcik dlm bus ni...riuh btul dia...x sgka lak dia stay kat puchong..tempat ak lahir..huhu...makcik 2 mmg sempoi la...kat mn tah bus 2 berhenti..ak pon x prsn..ak ingtkn mmg dia break,..ak ni plak rs mcm nk g toilet..alang2 dh bus stop,.ak ingt nk singgah toilet jap...tup2,,makck 2 pon trun gak...peh...time ak turun 2.upa2nya ada makcik lain yg nk turun kat c2...dah x tahan sgt..mak cik 2 blah g toilet n kalut2 je dia gtaw kat driver 2..ak pon folo je...sadly..toilet pompuan tgh cuci pulekk...peh...naik la bus lak n lastly bus 2 berhenti kat tapah...huhuhu~
smpi kat LRT,jumpa lagi makcik td n den baru la ak taw yg dia ni mmg asal puchong..ngeh2~ mcm lucu ja ak rasa..
den...pg ni g kls...dah mula kena bentang pasal poster n sok lak kena practise berlakon untuk drama kls...adui...nk kena jd pari2 lak....pakaian pon x taw g ni..folo je la kata director..huh...
nothing else to story....stop here...waiting 4 my next topic...about shooting in drama...hahahha...~

3 comments:

arJuNa jaLaNan said...

drama pe lak ko nk wt ni??
eee..plik2 toi la ko niyh..=P

sizuka said...

hahhaha...sila baca my next post k erul..>>
jgn mgata sizuka plix sebarangan..kang ku pgl giant kang!!! haa...

Anonymous said...

Assalamualaikum...

sizuka kmpp ke dulu? h3p1?

Related Posts with Thumbnails