:::ORANG-ORANG MANIS:::

Friday, May 28, 2010

::UPIC::

Salam,

Finally, baru terasa nak update blog. Huh. Tatau rasa apa sekarang. Penat, happy, risau, berdebar-debar, huu...lots! Baru je balik from University Pathfinder Investment Camp (UPIC). Almost 3 weeks spent time there. Hal-hal kat rumah and family lama tak terupdate even selalu call mak. Heran tak? Haha. Nak tau sebab pe? Sebab my mum selalu tanya 'bila nak balik?' tiap kali call dia. Inilah soalan wajib yang dia selalu tanya sampai tak sempat tanya soalan lain. Huh! And now anak bongsu mak ni dah balik ke rumah ok. Tersenyum lebar beliau..=)

Baru sehari jejak kaki kat rumah, dah rindu budak-budak UPIC..almost everyday bangun 600am. Mandi, solat and bersiap. 700am kuar bilik and naik bus. Go to Putrajaya. Doing activities till 7pm. And then balik ke UPM. Balik malam dah penat and selalu tido awal. Rasa macam bosan jugak coz EVERYDAY (including Sat and Sun) rotate doing the same. Huh.

But, i got so many friends there. From UiTM Shah Alam, UUM, USIM, UiTM Melaka, UiTM Sarawak and more. Budak group aku sumenye sempoi-sempoi. Funny. Always made joke. Bahagia ditemukan dengan diorang semua. JOm layan gambar =)


Go IGUANAS! lol ;)


At ACS, Putrajaya.

Outdoor at Tanamera, Sg Buloh. :)
Ok. Cukup je la 3 pictures upload here. I'm not a kind of person yang suka tarok gambar banyak-banyak sangat. Haha. Nyte all =)

P/S : Comitment to another thing. Hope it will be smooth. I really hope. ;)

5 comments:

Fathi Adha said...

sikit je gambr2 ni... hehe

seronoknya...

mata coklatbiru said...

salam...
wow...
memang ler cik sizuka have fun tym UPIC ni...
walaupun gambar siket, tapi, jelas kelihatan u all memang happy and really have fun...
seronok banyak2 ler kan? kan? kan?
hehehehe

pak long said...

salam...
nampak meriah jer...
appy selalu

::SizuKa:: said...

fathi :

sikit. sebab malas nak upload banyak2. dalam fb dah ramai yang tag. huhu

::SizuKa:: said...

mata coklatbiru :

yup yup yup. seronok banyak banyak. haha. memang best gila..alhamdulillah..;)


pak long :

salam kembali..
memang meriah pak long...besttt

Related Posts with Thumbnails