:::ORANG-ORANG MANIS:::

Friday, August 8, 2008

:::Trouble jourNey.::

sambungan dari yang bawah....~


ini kisah aku ms on the way nak p tgk bunga raffflesia di lata jarum,RAub, pAhang..huuu..ada yang best..ada yang x...biasa la kan..aku bertolak ke sana hari sabtu dan balik ukm hari ahad..ini rombongan under extreme-c kolej aku...bajet nak release tension la...tp,,ada gak yg tensen bila duk kat sana...hhaahha..hurm...1st day sampai sana..mestilah pasang khemah..haha...after that,,...ldk . so on bla..bla...bla..ni yang x best...tp,wat2 je la best.

hari yg nak p tgk pakma...mmg aku excited gler...jungle tracking ni agak best la jugak..sampai kena gigit dgn pacat 9 ekor..x prasan langsung...tp,e2 mmg adat la bak kata kawan aku kalu masuk hutan ( aswad)...huhuh...~

bertenggek sat kat batu..air kat bwh kotor...atas jernih...penat tapi still leh tersenyum pasai kamera depan mata...hhaha..~



cik jiha n cik nadiah...sila pusing ke belakang...budak depan suka baling batu.hampes..~



ini masa kat puncak..jumpa jugak rafflesia ni akhirnya.. aku xlarat dah stand..nak terjatuh..






konklusinya....aku dapat rasakn bahawa vacation aku dgn fmly d CH lebih enjoy daripada aku p tgk rafflesia kat pahang tue...huhu...~

to be cont~








1 comment:

arJuNa jaLaNan said...

ehh!!

ko tunjukk auratt ek kt khalayakk??
isk3!!

Related Posts with Thumbnails