:::ORANG-ORANG MANIS:::

Tuesday, March 24, 2009

::Gangguan::

Salam,

Semalam, ada orang dari planet mana tah menceroboh inbox n missed call list handphone aku. Geram betul. Main-main pulak tu. Berpuluh-puluh mesej hantar dan buat miss call. Aku cuma balas 8 mesejnya. 8? Banyak jugak tu. Adeh. Bukan pe, sekadar tanya ' mana dapat no ni?'. Banyak kali ku tanya, tak dijawabnya. Tak faham bahasa betul. Tah. Abaikan. [ Saja nak bebel kat sini]

Lately, ramai yang menegur entry dalam blog aku ini.

' Ai..semacam je blog sejak-sejak ni..ada apa-apa ke?'
' Entry sume macam pelik je lately..dah tak sabar nak kahwin ke?'
' Jiha..tunggu lepas final nanti la..'

Huu..terguris aku! Haha..takde ah. Bukan apa. Memang saja nak post entry macam tu. Tak de niat lain la. Betul. Harap penjelasan di sini dapat menenangkan hati pihak-pihak di luar sana. Hihi^^

P/s : Jodoh di tangan Allah. Kalau dah sampai seru, akan ku khabarkan kepada sahabat handai yang mengenali diri ini. Sekarang calon pun tarak lagi. Kahwin apanya! haha..^^

9 comments:

Afterlife said...

hmm...terganggu ek..
byk btul pminat cik sizuka ni..
bangla ke malay tu..hahaha

SizuKa said...

To : Afterlife
Haha..Tah bangla mana..ku pun tak taw..abaikan jer..^^

takde terganggu sangat...hihi..

MOHD NOR SYAFIQ BIN ABDUL MAJID said...

tu laa.. byk btol peminat cik sizuka ni..
rasa bez plak kalo de byk peminat mcm cik sizuka.. ;)

arJuNa jaLaNan said...

AHHAHAHAHHA.
tu ak la..
no bwu ;P

SizuKa said...

To : Golem
elehh..dia pun sama je..dulu pun ramai peminat jugakk....kan...;p

To : Erul
Eh,,ko ke bangla tu??? konfius aku...;p

arJuNa jaLaNan said...

hahaha.
xla..
ak men2 je.
muka ak der iras2 bangla ka??
cehh!

hahaha~

SizuKa said...

To : Arjuna
haha..baru nak taw ke??? erk?? Huhuhu..;p

[ gurau jer la ]

EmcEE_SubZeRo said...

salam.


oh ye ke? ke cik sizuka sdg bagi 'signal' kt someone?



ehehehehehe!!!!

SizuKa said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts with Thumbnails