:::ORANG-ORANG MANIS:::

Saturday, July 11, 2009

::Saya Masih Sayangkan Anda::

Salam,

Jika kelmarin aku bosan tahap dewa, hari ini aku gembira tahap gaban. Hoho. Seronok bila keluar dengan kawan-kawan sambil bershopping apa yang patut. Hehe. Bukan membazir ok?
Since duit biasiswa dah masuk semalam, ada la semangat dan berperasaan sedikit untuk aku keluar berfoya-foya hari ini even ada lagi assignment yang tak siap. Takpe. Letak sebelah dulu. ;p
Hajat di hati nak window shopping je, namun kerambangan mata menjadi-jadi sejak aku jejak kaki di Sogo dan MidValley. Hoho (ayat takleh blah!). Ok la. Dalam banyak-banyak barang aku beli, aku paling sayang this one! Even taklah mahal sampai mencecah 3 4 angka, tapi aku suka! (sesuai la dengan aku yang masih student ni..hehe).

Yang belah kiri ni jam lama. My mum bagi since aku form 3. Hampir 6 tahun aku pakai. Masih elok, cuma bateri je lemah ini. Patut tak jalan. Disebabkan aku malas nak p tukar dan rasa nak pakai yang baru, so decide to buy the new one. (membazir ke??). Tapi, yang lama tetap simpan la.(saya masih sayangkan anda). Tinggi nilainya sebab hadiah dari my mum. =)

P/S : Hari ini terserempak ramai budak UKM kat Mid and Sogo. Macam re-union je. Yang kantoi dengan aku pon ada...wahaha!~ (Shhh..shhhsshh..)

8 comments:

Anonymous said...

sape wooo yg kantoi ngn ko? mau tau mau tau

:poppy si kaki gosip:

::SizuKa:: said...

@ poppy : Ahha! Budak UO pon ada..ngeh2~ ko pon kenal...

ait makcik..311 am pon tak tdoq g ke?? menelaah ke?? hoho~

Kristal Senja said...

sempat lg post smlm? kate dah ngantuk smlm... huhu... jam untuk ak takde ke??? haha...

::SizuKa:: said...

@ Fakhrus : Hehe..kantoi plak. Pas post aku trus tdo la..huhu. Jam untuk anda? tunggu la 4 bulan lg ke..huhu..insyaAllah ~

D's noruaruwani said...

gha.
xslh bertanye.
tp ramai sgt pminat yg tnye latest news about akk.
so, pnatla gak nk jwb.=)
sgt sori tau...

::SizuKa:: said...

@ kak wani : oh. Its ok. sy ngerti. dun wory la akak. Hehe..faham ur situation. c u at ppsm soon =)

Kristal Senja said...

hoho...4 blan? ak di sini... haha..

::SizuKa:: said...

@ fakhrus : xpe..zaman sunggo maju skrg..bleh fly kan jam tu merentasi segala jenis laut..haha~

Related Posts with Thumbnails