:::ORANG-ORANG MANIS:::

Saturday, October 31, 2009

::Janganlah begitu::

Salam,

Marah tak kalau ada orang pinjam barang kita tanpa minta izin terlebih dahulu? Lepas tu letak merata-rata. Kadang-kadang barang yang dipinjam TERrosak pulak dibuatnya. Marah tak? Aishh..saya marah ni..marah ni..marah tau..penat saya bersabar~

P/S : Selamat tinggal Oktober! My bro will back to Malaysia FOREVER (^_^)

10 comments:

Fathiadha said...

marah...marah....marah... tp lagi marah kalau dah amek guna dan tak mgaku palk bile menda tu dah dirosakkan oleh beliau... huhu..

sabar...sabar...sabar..

^_s::a::s::a_^ said...

mmg marah!! marah, marah dan marah....

tapi blh marah je lah...

ok, blh juga cuba untuk bersabar~

heeee~

Misz SeroJa said...

marah marah n marah la..huhu
skali dua kali maybe aku ley sabar n diam...
kalo bnyak kali mmg knalah semburan aku..huu

betol ke abng ko dpt balik cni..
dye dpt tukar terus ek..
waa!!! sungguh syok..;p

acapkali said...

hahaha
MARAH WEH!! aku rasa mcm nk copy post ang nih paste kt blog aku ja..haha
geram betoi la..amek barang2 aku pastu lempaq merata..
MENYUSAHKAN!!
yg pling best,bagitau kata nk pinjam kjap je, alih2 buat harta sendiri~
panass...panass...

arJuNa jaLaNan said...

ehh...abg ko dh nk balik ek?
dpt kije sini dh ke?
or posting sini plak?

ber_uwang said...

pinjam jumpa semula tak pe juga..pinjam terus hilang dengan orgnya sekali ..lagi haru

::SizuKa:: said...

fathi :

nasib saya tak pernah lagi jumpa spesies cenggini..pinjam tak bagi tahu, pastu rosakkan, and tak ngaku...parah ni.....memang wajib marah haa...


sasa :

MArah dan marah dan marah..tapi masih sabar...one day kalau meletop ha...ta tau la orang tu kena dgn aku..aishh~


misz seroja :

kalau kena sembur dengan ko, mau koma seminggu dua..hahah..~

a'ah..dia akan balik 3nov ni..dah tamat dah keja kat sana..maybe kerja kat malaysia trus...but,depends on next project dia jugak..cuma buat masa ni he'll stay at msia...lega la mak aku n bini dia..ngeee~

::SizuKa:: said...

ACAP :

agaga..hg pon pernah la ye jumpa spesies camni? haa...tau kan sakit hati..buat harta sndri tu mmg tak bleh blah..tambah-tambah barang yg dipinjam dia bagi rosak,lepas tu bleh tya kena ganti ke tak..aiyo..gantilahh...panas jugak hati ni sikit-sikit..humm...~

ARJUNA JALANAN :

dah habis project dia kat sana..3 NOV ni balik sni..smpi hujung tahun ni dia akan ada kt mlysia...~

BER_UWANG:

ha..uncle..itu lagi haru kalau dia pinjam duit kita..kan?..agagga..trus hilang dgn org..pinjam tapi telah ROSAK dgn pinjam tp jumpa balik..dua-dua panaskan hati shja..~

acapkali said...

haha..bukan takat pernah jumpa weh,memang aku tinggal dengan orang2 jenis mcm ni pun..hati panas je..nk sound kang bermasam muke plak..mmber sndiri r kan..

semoga Tuhan bagi hidayah la kat kawan2 aku nih..

::SizuKa:: said...

acap :

betul tu weyh..bab2 nak sound ni susah kit..kang masam lak muka..tak syok plak kan..dahla tiap2 hari kena ngadap muka depa..ngee~

moga depa ni cepat2 sikit sedar dan tak wat dah lagi..amin..

Related Posts with Thumbnails