:::ORANG-ORANG MANIS:::

Sunday, December 27, 2009

::Uh, BOSAN!::

Salam,

Hari ni gila la punya bosan. Lost direction! Banyak kali mengeluh today. Uh, tak baiknya. Lepas Zohor tadi, ingat nak pergi library. Nak cari bahan. Sampai di library, kaunter fotostat journal tutup. Kat luar, dah dengar bunyi guruh. Tanda nak hujan. Aku kalut-kalut start motor dan balik kolej. Sebab teringat jeans and baju di ampaian. Sampai di kolej, panas terik heck! MasyaAllah, tensen betul saya.


Kelmarin, kawan baik aku bertunang. Tahniah buat Nor Hasnah Yusoff dan Muhammad Asyraf Mukhlis. Mereka berdua sebaya aku. Kawan dari sekolah menengah lagi dan akhirnya terikat jua tali pertunangan. Excited tengok orang tunang awal-awal ni. Terasa mau tunang gak la. Haha. Sengal. Apa kau ingat tunang ni macam beli karipap ka sizuka? Hoo..kursus kahwin pun belum pergi. Dah berangan nak tunang. Aishh~ [putus fius]

Hari ini disebabkan BOSAN amat sangat, aku telah menukar background blog. Serius dah malas nak choose. Pakai ambil ni je. Tiada motif. Geli pula saya tengok pink dot dot dot ni. Haha.

P/S : Bila la duit JPA nak masuk ni. Tabah dan sabar saya tunggu kamu tau!

6 comments:

ini q i L L said...

nak tunang jugek, hehe

Misz SeroJa said...

so,cpt3 g kursus kawen..
tp jgn ajak aku taw..heee..;p

::SizuKa:: said...

ini Qill : huhu..insyaAllah,,coming soon...dun worry dear :)

Misz Seroja : ak tahu ko xnak g dgn aku pun..nak g dgn futture husband katakan...cewahhhh!

oranglidi said...

er

ber_uwang said...

gluuup.. dah nak kawen ke adik aku ni?

::SizuKa:: said...

oranglidi : apekah ??

UNCLE : eh...tak tahu lagi bila..yang pasti bukan sekarang...hehe..pelajaran lebih penting...i luv my career first!!!!!!!!! ;)

Related Posts with Thumbnails