:::ORANG-ORANG MANIS:::

Saturday, December 26, 2009

::Ouh..touching!::

Salam,

Today i'm happy! *Wink wink* ( even saya hanya menang 1 game for boling tadi). Uh. Disebabkan penyokong-penyokong saya yang kelihatan sedikit malas menyokong saya, segalanya berubah. Dan skor untuk game hari ni tidaklah begitu seronok untuk ditatap senantiasa! Iek..tak puas hati betul kenapa hari ini tak dapat mengalahkan beliau. Takpe. Next time kita lawan lagi. Nantikan rampasan juara mahkota yang bersejarah kelak! ;) [Waduh, semangat!]

Tadi sempat baca beberapa entry dalam blog UNCLE. And entry MENYESAL and it was so touching for me. Terkesima jugak. The song is very nice. Aku repeat dengar almost 100 kali. Haha. Ulang ulang dan ulang sampai aku naik bosan. Baru tutup. Terima kasih.

Siang tadi aku sempat makan di Haji Samsuri Sate Kajang. Sekarang condition di sana kurang memuaskan. Quite kotor dan now kena pergi kaunter, order, bayar dan duduk. Nanti makanan akan dihantar. Tempat yang ada aircond telah ditutup. Surau perempuan agak kotor dan yang paling sedih, telekung hanya ada SATU! owowow..sabar bergilir-gilir since masing-masing 3 dara pingitan ni tak bawa telekung. And aku rasa ni kali last kot aku makan di situ. ;(

"Bila cinta tak lagi untukku,
Bila hati tak lagi padaku,
.......
.............
.........................

Terkadang ku menyesal,
Mengapa ku kenalkan dia padamu."

P/S : SNOWMEN saya mana tah. TESIS ke mana tah. PENING~



7 comments:

tedy guard said...

ratu bowling betul cik jiha ni..
ak..satu kali pun x prnah main boling..hehe

Misz SeroJa said...

aku juga touching ngn lagu 2..;p

::SizuKa:: said...

Yani : agaga...saya suka main boling...masuk longkang pun banyak kali....hahha..jom le try main boling ni skali...its better than tgk wayang...hohoho~


Misz Seroja : tahu takpe..kita segeng! tapi lagi tu lebih bermakna buat seseorang (kot) kan...rs mcm nak bg dia dgr je lgu tu...hiii~ (patut kah?)

Fathi Adha said...

agaga....

men bowling lain kali, ajak la saya... hihi

::SizuKa:: said...

fathi : erk..mahukah?? haha. kalau mahu, jom la kita berlawan. pasti sengit. anda kan hebat? saya hebat dalam baling bola masuk longkang...haha~

Fathi Adha said...

hehe... sy sentiasa hebat dlm edisi mengisi kekosongan... bknnya mewujudkan kekosongan... hehehe (dgn maksud lain menjuari kategori isi dlm longkang....

::SizuKa:: said...

Fathi : ouh...kalau gitu, insyaAllah after tesis siap, bisa diajak main bersama..erti kata lain, lawan sapa masuk longkang paling banyak sekali, dia menang! haha~

Related Posts with Thumbnails