:::ORANG-ORANG MANIS:::

Thursday, December 24, 2009

::SESETENGAH::

Salam,

Laki cukup tak faham kan kenapa SESETENGAH perempuan suka bershopping and kaki jalan?

Perempuan pun cukup tak faham kenapa SESETENGAH laki suka main DOTA?

Laki cukup tak faham kan kenapa SESETENGAH perempuan mudah merajuk dan sensitif?

Perempuan pun cukup tak faham kenapa SESETENGAH laki suka buat tak kisah je dalam sesuatu hal?

Laki cukup tak faham kan kenapa SESETENGAH perempuan suka mandi lama-lama?

Perempuan pun cukup tak faham kenapa SESETENGAH laki suka drive kereta laju-laju?

Aku takde idea lagi pasal tesis. Benda sebegini pulak yang aku terfikir. Oh, tahniah la!

P/S : Terkebil-kebil tengok kalendar cuti sampai 3 hari berturut-turut. Nak buat apa tah. Next week cuti lagi. New Year! Kaya dengan cuti aih (^_^)

11 comments:

Fakhrul Islami said...

biasa le tu bnyak benda tak paham antara laki dgn perempuan. Allah ciptakan berpasang-pasangan. bila dah kahwin baru la boleh saling memahami huhu... kalau semua perkara dah faham, apa erti sebuah perkahwinan? tak ke bosan jadinya... sbb tu dilarang bercinta sebelum kahwin... supaya terasa manisnya cinta selepas perkahwinan. saat saling memahami... hehe... =)

Misz SeroJa said...

aku pon xda tajuk tesis ag..serabut!!

Misz SeroJa said...

n aku pon x fhm nape sesetengah laki x faham bahasa..huh

::SizuKa:: said...

Fakhrul Islami :

SUnggoh pandai anda berfalsafah...hehe...i luv the last sentences..[supaya terasa manisnya cinta selepas perkahwinan. saat saling memahami... hehe... =)]..hohoh =)..kalau sok laki aku gila main PS, mcm mana? anak-anak pon dia ajak men sama...sapa nak teman aku shoping??? hahha..~

::SizuKa:: said...

MIsz Seroja :

aku pun serabut pkiaq tesis, tapi sempat lg pkiar benda2 cenggini..sengal je kan..siap updating blog lg..aishh..pa nk jd tah..blur!!!

aku prnh jmpa laki mcm ko kata tu, tp ak tak tau what the best solution to handle it...huhu~

Fakhrul Islami said...

tak tau nak kata le plak kalau ada laki dah ada anak pn duk main game lg huhu... pandai2 le carik, jgn kawin dgn orang camtu ;p

::SizuKa:: said...

Fakhrul : hehe...takdela..itu cuma masalah yg aku dengar dalam radio je..not my future husband..taknak la cari laki yg kuat main game sgt..bhaya..hoho...cari yg kuat jalan mcm aku la..yg suka p pulau...sng. 1 haluan. 1 matlamat. takde gadoh2...hhoho..~

ber_uwang said...

umo pak cik tengah tengah....he he

Fathi Adha said...

itu kan persoalan dlm kehidupan...yg jawapannya belum kite ketahui...

p/s: tesis tu wajib.. tp utk siapkan tesis kena ada idea...jd mintaklah petunjuk drpd yg ESA semoga berolehnya....

::SizuKa:: said...

UNCLE : means 25? 35? erk...

Fathi ; ya..selalu berdoa ni..nak tdo, nak makan sume teringt tesis..parah tul..huhu....persoalan yg belum diketahu jawapannya? ermm...~huhu

Fathi Adha said...

sizuka :

semoga berjaya dapat tajuk tesis...dulu, masa akhir tahun 2, duk pk tajuk tesis je...lps dapat...tak sampai 3 bulan...tukar balik..

so skrg ni...teruskan perjuangan....

Related Posts with Thumbnails