:::ORANG-ORANG MANIS:::

Sunday, January 17, 2010

::Betul-betul Happy!::

Salam,

Wah wah wah. Today cukup gembira buat Sizuka. Dapat rebut kembali takhta juara boling. Eh, bukan nak riak ok? Hakikatnya, aku bukan expert sangat main boling. Sekadar tahu baling bola je. Tapi, mungkin berkat doa rakan karibku Cik Tinta Hati yang begitu padu memberi sokongan dari Blok 12 No 605 KKM. Haha. Thanks dear! Thanks Allah for everything. Syukur. (^_^)
Pada pihak kalah, practise more! Jangan kecewa. If Alamanda will reveal your skills, show me ok! Hee.~

Edit gambar ok. not edit score!

Wahai readers sekalian,

Apa beza 1 saat sebelum dan selepas seseorang itu declare for ' couple'? Erk.

Kalau 1 saat yang lepas, kita cakap guna 'aku kau'. Tapi, 1 saat selepasnya, kita guna panggilan lain. (E.g : abg syg, papa mama.) erk. macam tu? ini satu contoh yang aku terfikir.

Yang lain?

OK. Kalau bab tunang or nikah, for sure masing-masing tahu apa bezanya bukan? If C.O.U.P.L.E?

Wah. Mesti ada kata kat aku ni..'bukan main lagi tanya. macamlah tak pernah ada bf. 'Ok. Fine. Ni kawan aku tanya. Aku tolong dia. Yang pasti bukan soalan assignment ok.

P/S : Dah tak makan hati lagi dengan Datuk J. Yeayyyy!

16 comments:

deusXmachina® said...

Jom lawan boling tgok...

erk888

nisah said...

tahniah wat cik sizuka sbb menang kali ni...
hehehhe...

hahaha
tergelak aku baca yg beza satu saat couple n b4...
terus terang aku geli ngan ayat pa&ma, abg, syg ke...
hehehe...
i x couple lg...
so x leh membantu...
anticouple masa blaja...

Misz SeroJa said...

uit 11 la..hehe
wah!!!!!
kawan mana yg bertanya 2??;p

Misz SeroJa said...

lupa plak....
congrates sbb menang...
aku sukaaaaaaaaaaaaaa!!!;p

ber_uwang said...

tak ajak uncle joint main bowling ye.. semalam uncle free sesangat

::SizuKa:: said...

deus :

haha..konfem la ko menang. cara ajak lawan pon dah bleh agak..haha~ jom! aku sahut cabaran..wakaka~

nisah :

thanks~ bagus. anticouple masa belajar. nak join the group la. ekeke~

::SizuKa:: said...

Misz Seroja :

hee..thanks. berkoat doa ko jugak ni cik kak...hee..kawan itu adalah...haa..rahsia la. hihihi~

UNcle : erk. uncle tak mesej pun cakap free. ingatkan uncle sibuk p mana2. sebab tu tak ajak. hehe. xpe, next time kita main no. ajak comey.

Fathi Adha said...

tahniah yer cik sizuka...

tp knape cik sizuka tak ajak sy sekali dlm games boling tu??

Anonymous said...

tahniah..tp ko menang 2 coz x ada ak..hahaha..
SYABAS CIK SIZUKA MANIS...HIHIHI
~Lala everything is ok~

Nurul Ain said...

bz 1saat sblm n slps kapel??em,ape ye,kne buat pembezaan dulu kot baru leh jwb..wuwu..

(^.^)

Anonymous said...

wah. aku cam knal soalan anda tu *hurm*

:poppy:

::SizuKa:: said...

Fathi :

ok. sorry. tak ajak pulak. lagipon, awak p ampang. macam mana nak ajak. plus, sibuk siapkan kajian ilmiah bab 2 kan? heee~ next time. insyaAllah~

Lala is everything ok :

wahhh..ini 1st time rasanya ko drop komen here. hehe. thanks!

Nurul Ain :

perlu ke buat pembezaan? pastu kamir ek? guna integrating factor ek? x pon, separation of varibales? haha. sudah. melalut dunia ni. aduh!

POppy :

wajarlah kau kenal soalan ini. Hiii~

TAraNtuLAH said...

beza sebelum selepas adalah sebelum sayang selpeas lagi bertambah sayang hahaha. itu bagi aku..

::SizuKa:: said...

Tarantulah :

wah..gitu ek..~

Fathi Adha said...

ooo...hari sy g Ampang... tak pe2... nanti len kali kite g plak.. :)

::SizuKa:: said...

Fathi :

InsyaAllah..

Related Posts with Thumbnails