:::ORANG-ORANG MANIS:::

Sunday, January 24, 2010

::Macam mana ni.::

Salam,

Elo elo. Tatau la blog aku jadi apa malam ni. Hitam legam. Strawberry pun hilang. Setting pun tatau macam mana nak edit dah ni. Double post pulak. Tak tau macam mana nak remove double post ni. Aiyoyo. Somebody help me! Aku pening tengok blog aku sekarang ni. Ouh~

Better tinggal dulu blog ni macam ni. Aku malas nak layan. Buang masa nak belek satu satu. Banyak lagi kerja aku kena buat. Wawawawawa~

Thanks to them yang follow my blog today. Later on i visit ya.~

P/S : Nasi sudah jadi bubur. Bubur kat bakery sekarang dah tak sedap. Blacklist!

6 comments:

ber_uwang said...

tukar baju baru erk

MentaRi MaLaM said...

ala.. blog ni nak manja2 ngn gha la tu.. takpe ignore je dlu.. bila ade mase betul2 terluang baru godek la dear...

bubur di bakeri semakin cair.. hahah

Fakhrul Islami said...

salam...
la... ingatkan komputer ak yang rosak... haha.. ;p

Fathi Adha said...

tak pe...
itu tandanya blog yg prihatin...
menyenru tuannya ke arah siapkan tesis...bukan berbloging sampai sentiasa...

CaHaya said...

wah.
akak dh lama x mkn bubur kat bakery.
nk try lah apa yg x best itu.

::SizuKa:: said...

uncle : gatal tangan nak tukar. habis hilang semua.

Mentari Malam : bubur di bakery semakin tak panas macam dulu. sejuk je bila makan.

FAkhrul : tak tak. memang blog aku senget sikit semalam.

FAthi : ya. baik saudara. =)

KAk Wani : nak try ke? erk. tak payah la kot. nanti sakit perut macam jiha. seksa..~

Related Posts with Thumbnails