:::ORANG-ORANG MANIS:::

Wednesday, March 31, 2010

::2 April 930am::

Salam,

Tenang rasanya today. Lega. Suatu perasaan yang sukar digambarkan tatkala melangkah keluar dari bilik seorang pensyarah. Segala planning untuk hari ini done one by one. Tiket nak balik ke Parit Buntar pun dah beli untuk pagi Jumaat ni. Hehe. Sukeee~ ^^ Pukul 930am. So, kena gerak awal. Tak nak dah jadi macam dulu. Bus meninggalkan aku di Pudu. Eh, ke aku ditinggalkan bus? Haha. Whatever. Kenangan yang 'manis' gitu~

:: ala-ala potret family ::

Dah lama tak balik rumah. Rindu sangat. Rindu katil. Rindu nak tengok tv dengan family. Rindu nak main-main dengan my hero. Rindu nak makan masakan mak.  Rindu nak pergi pasar malam Parit Buntar. Rindu nak naik PJF dan WQM. Rindu kat abang (erk.macam pelik je. gadoh sokmo) . Rindu nak sembang dengan mak n kakak. Sembang macam-macam. Lepak petang-petang depan tv sambil makan cucur jagung n air teh. Segalanya ku rindu. Penangan rindu yang hebat dan luar biasa lantaran kerja yang begitu banyak setiap hari. Menghadap kajian ilmiah, assignment, presentation, quiz, mid..and coming soon..F.I.N.A.L! Memang rutin hidup pelajar begini kan. Akur. akur. ;)

P/S : Bahagianya hidup ketika ini. Terima kasih Allah. Alhamdulillah ;)

4 comments:

fiD said...

aku pon rinduuu ow,, lagi sebulan balek!

::SizuKa:: said...

fiD :

sabarsabar, nanti balik juga. sebulan tu kejap je. ;p

nisah said...

yeahhh...
balik...
lps rindu puas2 ekk...

Fathi Adha said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts with Thumbnails