:::ORANG-ORANG MANIS:::

Thursday, August 5, 2010

::Mulanya Di Sini::

Salam,

Pilihan yang datang. Dua-dua aku suka. Tapi masa sangat singkat untuk aku buat pilihan. At last, i choose MT. I have my own reason why i choose this. For those friends yang support me dalam FB, i appreciate your advices. Really appreciate! Thanks. ;)

Sok bermula hari baru untuk aku. Semoga Allah memberkati jalan yang ku pilih ini ;)

Dah lama idam nak keje kat tempat ni. Tak sangka dapat jugak akhirnya. Alhamdulillah.

P/S : Isnin, Selasa, Rabu depan cuti sebab konvo. Selamat dapat, yeay!~

9 comments:

CaHaya said...

MT tu apa?

::SizuKa:: said...

kak wani : MT tu management trainee ( pelatih pengurusan)

Nurul Ain said...

MT kat mane ni??

::SizuKa:: said...

ain : MT kat Watson Parit Buntar. dekat je dengan umah. 10 minit dari umah. alhamdulillah.

CaHaya said...

gha dh pindah parit buntar ke?

Nurul Ain said...

wah, tahniah2..besh la dekat ngan rumah..=)

Misz SeroJa said...

congrates!!
pasni banyak ley pau..
nisah dah kerja..
ko pon dah..=)

::SizuKa:: said...

kak wani :

gha duk kat bandar baru lagi. tapi umah jiha sempadan dengan parit buntar. dekat je.

::SizuKa:: said...

ain :

yup. dekat. save bajet umah sewa. hehe. rasa best sangat. gaji pon ok. alhamdulillah. banyak benda lagi kena belajar ^^

zeida :

hehe. sure. insyaAllah aku akan belanja korang nanti. tapi tunggu aku dpt gaji dulu la ^^

Related Posts with Thumbnails