:::ORANG-ORANG MANIS:::

Friday, August 27, 2010

::RD::

Salam,

Sok cuti! Seronok tapi tak tau nak buat apa. Nak shopping pon gaji tak dapat lagi. Tapi umi Zaquan dah request nak suruh belikan baju raya untuk si comel. Haha. bajet siap-siap duit untuk itu. Maksu dah ada baju raya. Tahun ni warna hitam and pink. Dah malas nak sakan beraya macam dulu. Maybe sebab dah besar kot. Tak rasa nak raya gila-gila kutip duit raya macam dulu. Orang mai minta duit raya ada la nanti =P

Minggu depan abi Zaquan balik dari Turki. Cuti 2 minggu. Zaquan mesti seronok jumpa abi dia! Kak ipar aku apa tah lagi. Lepas rinduuuuu. Raya tahun ni Zaquan balik beraya rumah maksu dulu. Yeayy! Tapi maksu keje.=(

 zaquan dengan kereta bam bam bom :)

Hari ni maksu buat kesilapan masa kerja. Terlupa step. Cuak gila tadi. Nasib bos tak marah and bising-bising. Maksu pun lupa. Hari ni banyak sangat kerja. Itu nak ingat. Ini nak ingat. Itu nak buat. Ini pon nak buat. Fainted! Nasib baik dapat balik awal gak and buka puasa kat rumah dengan Zaquan =)

 P/S : Blog dah tak semeriah dulu sebab asyik cerita pasal kerja jeeeeeeee..:D

4 comments:

mata coklatbiru said...

mak su zaquan malas nak beraya sakan, tapi dia ada 2 baju, kaler hitam dan kaler pink....
hehe...
ala, tak pe cik sizuka, matacoklatbiru pun raya ala kadar je tahun ni...
tak semeriah dulu jugak..
hehe...
ape2 pun, slamat berpuasa dan selamat menyambut aidilfitri tak lame lagi :)

::SizuKa:: said...

mata coklat biru :

baju tu dah lama dah beli..baju konvo + baju raya...2 in 1 leh pakai ;p

thanks...same goes to you =)

selamat menyambut hari raya aidilfitri ;)

nisah said...

huuhu...
sama la kt x dpt nk shopping raya...
x d baget utk itu...
hehhehe...

Nurul Ain said...

erm, meriah la ni..dah kerje kene la cerita pasal kerje kan..hee~

(^.^)

Related Posts with Thumbnails