:::ORANG-ORANG MANIS:::

Wednesday, August 25, 2010

::Ready::

Salam,

Lepas dapat MC hari tu, ibu jari pon makin sembuh. Makin laju typing. Typing kat keyboard laptop je la. Type mesej susah sikit. Keypad keras. Haha. Handphone murah je katakan. Alhamdulillah. dah makin ok.  cume masih ada kesan parut sikit. Hope lama-lama hilang la.

Jadual kerja masa raya dah keluar. Yeayy!! Kerja raya 1st and 2nd. Padan muka. Raya ke-5 baru cuti. 1 week before raya memang akan lembik. Kerja akan bertimbun-timbun. So, just ready la fizikal and mental dari sekarang. Hope semuanya ok. Nanti p kerja pon pakai baju raya.=)

P/S : Dah lama tak mesej kawan-kawan. Sorry. Balik kerja, online kejap. Pastu terus tidur. Dah malas nak layan hp.

4 comments:

ber_u_wang said...

selamat kerja dan selamat raya kat tempat kerja..


waaaaaaaaa kita serupa....

IzzatulShima said...

padan muke kite :( haha saye cuti 2hari sebelum raye, tak baik betul sape y buat jadual tu, 1-4 syawal keje, maksu tolong warning kat sume family kite jangan buat open house & gathering family dulu ye :)) haha

nisah said...

wah kene keja masa raya...

::SizuKa:: said...

uncle : clap clap clap for oursleves =)

shima : hahah. u la buat announcement..rumah u kan selalu jadi sasaran =)

nisah : yea..double payment =)

Related Posts with Thumbnails