:::ORANG-ORANG MANIS:::

Friday, September 24, 2010

::2 Questions::

Dah masuk 15 Syawal. Kejap je kan. Bersamaan 24 September. Next month is the day. Huu..makin berusia nampak. Well, tak sabar tunggu ahad ni. Rest day!

Its too idiot kan bila kita sendiri tak berusaha untuk tak nak bagi orang lain lukakan hati kita balik. I feel too idiot when talking bout this. Coz i hate that. I hate him. And i know what he did to me, he will get back. Most people said what u gives, u get back. Even he is not failure in terms of love, heart or feelings whatever, but his studies will going down. I know that~ it looks like revenge rite?? :D

Anyway, bila dah kerja ni, rasa malas nak sambung belajar. Betul kata orang. And now i feel the same thing. Uwuw..readers yang mengenali saya, please dont scold me. Haha. Erm..tahla. Thats what i feel now. Rasa seronok kerja walaupun kadang-kadang rasa malas gila nak p kerja. Belajar seronok, tapi bila time exam..huu..macam nak gila je. Huuhu. stay up takmo mo.~ And now i'm too tired to answer these 2 killer questions :

1 ) Apa plan lepas ni? sambung master tak?
2 ) Bila nak makan nasi minyak? :D

Eiii...i baru 21. Too young. and always look young. Haha. Malas nak menjawab. So, the best answer are :

1 ) erm...tak tau lagi. tengok la keadaan macam mana nanti.
2 ) tunggu seru. insyaAllah..:)

Killer question, but simple answer. Haha. :)

P/S : Semalam mimpi kawan-kawan kat UKM. Ternyata aku rindu korang semua! nak p Bangi~~~ :)

7 comments:

ejaa said...

tak pernah lagi orang tanye aku soalan ni. hahaha

poppy said...

karma. that's the way it is.
what you did to other people, you'll get it back. maybe not today, but someday

mai la bangi cik sizuka~~
ku mahu mendengar cerita anda ^^

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

hye dear sis..

fifiey ziarah anda ye:))

well, those questions memang selalu ditanya lah sekiranya seseorang gadis tuu dh hbis belajar:DD haha..so, cool je okeh;)

::SizuKa:: said...

ejaa :

hehe..ko tunggu la. t ko dah habis belajar. soklan gini la yang femes berterbangan masuk dalam telinga ko. haha

::SizuKa:: said...

poppy :

dah lama tak turun bangi. tak tau bila masa sesuai nak p sana. rindu nak p soping kat sogo tau. haha..

cerita biasa ja. takde yang hot macam cita ko. hehe..

::SizuKa:: said...

fifiey :

hye there! :)

hehe..always be cool :)

ghimau said...

Salam ziarah dari ghimau

http://ghimau.blogspot.com/

Related Posts with Thumbnails