:::ORANG-ORANG MANIS:::

Thursday, October 14, 2010

::enjoy lagi!::

Salam,

Blog ni kena block ke? Sebab ada orang cakap tak boleh buka blog ni. "This blog will harmful your computer". Napa jadi macam ni plak. Patotlah aku rasa macam aku syok sendiri buat entry lepas. Haha. whatever.!

Now, ada blog, or takde blog, sama je. Update or tak, takde kisah dah pon. Dulu masa time belajar, selalu je update blog. Dulu-dulu punya zaman. Haha Tension belajar, buang masa update blog and rasa satisfied bila dah update cerita itu cerita ini! Haha. Gelong je rasa.

Now, time kerja, tak sama dengan belajar. tapi, tahap ketensionan lebih kurang je. Huhu. Kalau masa belajar, time exam la paling tension. sebab nak kena buat revision. Study pulun gila. Sebab nak skor kaw-kaw. Now bila dah kerja, perasaan tension tu timbul bila kerja terlalu banyak sampai tak dapat siap, pastu siap tekanan lagi dari bos, pastu kalau ada buat salah plak, pastu bila ada shortages or excesses, staff buat hal lagi! Kalau semua tu datang serentak, memang aku tension gila-gila sampai rasa macam nak nangis je! huh. tapi watpe nangis? buang masa je. no solution at all. maybe cuma rasa puas je!

Semalam, memang tension gila-gila. Fail tak siap updated, pastu bos call remind pasal void credict card, pastu email lak problem, pastu barang x-dock lak sampai, customer ramai, management yang lain semua dah balik! macam nak gila je semalam. but try my best as well. balik kerja, memang rasa lembik je. tapi bila ingat nak makan sushi hari ni, semangat sikit. hoho. tak leh biar badan lemah sangat. tak larat pon buat larat je. sebab today rest day for me! yezzaaa!


last day offer makan dengan member sushi king ni


Sainarian in <3

Kalau rest day, memang selalu kuar dengan geng-geng ni. Huhu. Susah nak lekat kat rumah. Sebab bosan gila duk rumah kalau cuti. Bila keluar dengan member-member, hilang la sikit bosan tu. Happy pon happy :D

P/S : Esok BOS BESAR lagi nak mai. Aih Mr Teoh yang comel, semoga ZTL checklist M154 lebih baik pada bulan ini yea :)

1 comment:

mata coklatbiru said...

matacoklatbiru pun baru je update smalam..
haha..
anyway, jgn bia' blog lama ta d update...
oh yea, hope sizuka boleh carik care nak kurang kan stres d tmpt kerja sizuka tu..
huhu...
:)


p/s: skrg tgh cuti kan? slmt bercuti :)

Related Posts with Thumbnails