:::ORANG-ORANG MANIS:::

Thursday, December 2, 2010

::Back to normal::

Dear readers,

Tulis sekerat, pastu backspace. Tulis lagi, backspace. Hadu. No idea to write pepagi ni. Tapi tahla, rasa macam banyak gila nak conteng kat sini. Dah berminggu-minggu tak selak blog. Ada orang kasi award blog harapan pada Sizuka Manis ni. Thanks yeah. ;)






cam lawak pon ada. Sedangkan bukanlah berilmiah sangat blog sizuka manis ni. Merapu gaban ja lebih. Hadu..stop la. Tapi, thanks pada yang memberi. Kita ni terima saja kalau orang dah bagi :D

Minggu lepas memang dugaan bebenor dalam hidup. Macam-macam masalah datang dalam hidup. Kat tempat kerja la, plus dengan masalah kawan-kawan. Nasib family suma ok walaupun mak aku suka berleter tak habis habis. Haha. dah imun dah. MInggu lepas rasa cam nak nangis ja banyak-banyak. sabar je la masa tu. fuhh fuhhhh...now semua dah selesai. lega tak terkata. my life back to normal :)

dah masuk december. hadu..cepatnya masa berlalu. rasa tak sabar naik pelamin daaaaaaaa!

P/S : Prince Frog, latest drama favret daku :D

8 comments:

ber_u_wang said...

mudah mudahan sampai jodoh tu cepat....amin

fatin said...

jangan lupe jemput ye..hihi (",)

Nurul Ain said...

nak naik pelamin dah ke??hee~

abdul said...

bagus bagus bagus keep it up friend.
such a good blog......

cityiklan said...

Salam Ramadhan Dari Saya Buat Semua
Cityiklan
Iklancoffee
andaforex
Singgah Iklan

Anonymous said...

Браво, заоблачный ответ. [url=http://profvesti.ru/o-stroitelstve-v-moskve/86-stoimost-stroitelstva-v-moskve.html]ремонт квартир объявления[/url]

Anonymous said...

geotorelxzp loan consolidation
credit card debt help

harga handphone samsung galaxy terbaru said...

kunjungan

Related Posts with Thumbnails