:::ORANG-ORANG MANIS:::

Sunday, November 21, 2010

::Menariknya hari itu::

Yes, salam readers!

Mood bukan main lagi hyper nak update blog. Haha. Gelong~


dah lama tak main benda alah ni. aiii..~ kerinduannn

Kes semalam 19 November cukup menarik jiwa dan raga saya. Masuk kerja 730am, balik 430pm. P kerja kakak yang hantarkan sebab tayar motor pancit 3 hari lepas. Balik nak suruh dia ambilkan, pulun gila call dia, tapi tak angkat pon. Last-last decide balik naik bus. Oh, kesiannya kena naik bus. Huh~

Sampai rumah, kecewa gila bila nampak padlock besar kat pintu dapur. Oh, tidak! Tanya maksu, ada simpan tak kunci rumah ini. Dia geleng kepala je. Huu..nasib kunci motor ada kat dalam beg ni. Cadangnya nak bawa motor AEA tu p workshop sementara tunggu family balik. Sekali p, workshop lak tutup. How come u. hUuu..at last terpaksa call member untuk minta tolong. Nasib dia sudi tolong dan datang ke rumah. Call kak ipar, rupanya family sume ada kat rumah mak long. Bijaknya mereka pergi sana tanpa bagitau ai! Haii~

Penat berlegar depan rumah, tunggu mak balik, tunggu kawan datang. Do nothing. Masa tu baru la nak perasan dekat halaman ada pokok bunga yang menarik, kak long tanam. Selama ni tak pernah nak belek pon. Hoh.dasat kan. At last, mak yang sampai dulu. Lepas tu, kawan datang. Thanks yer. Sampai berpeluh-peluh kawan tolong bukakan tayar dan pergi ke kedai beli yang baru. Really appreciate it~

Now everything has been settled~ Syukur alhamdulillah. Saja la nak buat summary cerita atas apa yang berlaku pada 19 November lalu. Haha. Takde keje je kan..ya ya .. blog yang tidak berilmiah. Hanya banyak bebelan kosong! :D

P/S : Rasa macam dah takde keyakinan nak sambung belajar bulan 12 ni. Huuu..direct to the point :D

2 comments:

azaz said...

siapakah kwn itu?hahaha

KPLI apa cer?

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts with Thumbnails