:::ORANG-ORANG MANIS:::

Tuesday, January 27, 2009

CinTa Gila

kenapa ek agaknya bila kita terlalu sayang kat seseorang itu, lama2 kita akan jadi benci kat dia n kalau kita benci someone itu, lama2 nanti kita akan jadi sayang kat dia..dulu aku dgr dr mulut2 org tentang hal ini, skrg baru aku dpt rasa yg benda itu mmg betul..yup..sometime aku rasa sakit sangat hati ini bila kenang kisah lampau..kenapa agaknya aku cukup sukar nak melupakan orang yang aku betul2 syg dulu..even org cakap he can be my best friend,,tapi,aku rasa semakin sakit bila aku dekat dengan dia..Ya Allah..aku x tahu kenapa kadang2 aku jd mcm ni...aku rasa serba salah..pernah dulu kawan aku cakap.."jika cinta kita terhadap Allah kurang, nescaya cinta terhadap manusia pasti tidak sempurna.." bila fikir2 balik, mungkin aku sudah lalai daripada mengingati-MU Ya Allah..aku istighfar byk2 kali n fkir balik..selagi hati aku kuat melayan perasaan kisah lama..selagi itulah aku rasa sakitnya hati...xpernah seumur hidup aku merasakan mcm ni..sedangkan benda itu dah lama berlalu...i wish i'll meet someone yang better than him..i wish..he can make me happy always...erk???? tapi, hati ni kdg2 susah nak beri peluang kat orang lain..susah ke?? or aku sendiri yang degil n masih berharap..aku pun x pasti.most of my friends naik fedup tgk perangai aku kalau bab2 ni..benda yg dah lepas pun nak diingat2kan lagi..bg aku,mmg betul nasihat depa 2..tp,yang menanggung sume 2 aku..bukan depa..bak kata org.."cakap senang la beb.."..kalau benda mcm ni terjadi kat kwn2 aku..pasti aku pun akan cakap benda yg serupa kat kwn aku 2..lupakan je si dia..byk lagi org lain kat dunia ni..aku pasti akan merasakan perempuan yang mcm 2 agak sengal (putus fius)..tp,bila benda ni jadi kat aku..aku sendiri pon xtaw nak kata apa..mungkin aku juga putus fius kekadang ni...aku try byk kali bagi peluang kepada orang lain..tp,tahla..hati ni degil sgt...ke aku yg mmg x pernah nak bagi peluang kepada diri sendiri..aku tahu kadang2 ini semua ujian daripada Allah...ya..memang ujian..aku kena tabah..ramai lagi org lain yang lebih teruk dari aku n aku bersyukur kerna aku masih lagi diberi peluang untuk berfikir dengan baik..aku cuma berharap apa2 yg ada kaitan dgn kisah lampau aku dpt lupa n hati aku gembira selalu menyambut kehadiran orang baru dlm hidup aku.."MR X"

8 comments:

MOHD NOR SYAFIQ BIN ABDUL MAJID said...

:)
hopefully u'll find d true way..

Anonymous said...

cik jiha! semangat2!!!


:poppy yg comel:

SizuKa said...

to : poppy yg comel

aha!! semangat2..!! aku epy kamu selalu di sisiku...wahai poppy yg comel...:)
wahaha...~

Anonymous said...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!

Anonymous said...

Did you downloaded Wikileaks docs? Give me link plz
Thanks

Anonymous said...

[url=][/url]

Anonymous said...

[quote]kenapa ek agaknya bila kita terlalu sayang kat seseorang itu, lama2 kita akan jadi benci kat dia n kalau kita benci someone itu, lama2 nanti kita akan jadi sayang kat dia..dulu aku dgr dr mulut2 org tentang hal ini, skrg baru aku dpt rasa yg benda itu mmg betul..yup..sometime aku rasa sakit sangat hati ini bila kenang kisah lampau..kenapa agaknya aku cukup sukar nak melupakan orang yang aku betul2 syg dulu..even org cakap he can be my best friend,,tapi,aku rasa semakin sakit bila aku dekat dengan dia..Ya Allah..aku x tahu kenapa kadang2 aku jd mcm ni...aku rasa serba salah..pernah dulu kawan aku cakap.."jika cinta kita terhadap Allah kurang, nescaya cinta terhadap manusia pasti tidak sempurna.." bila fikir2 balik, mungkin aku sudah lalai daripada mengingati-MU Ya Allah..aku istighfar byk2 kali n fkir balik..selagi hati aku kuat melayan perasaan kisah lama..selagi itulah aku rasa sakitnya hati...xpernah seumur hidup aku merasakan mcm ni..sedangkan benda itu dah lama berlalu...i wish i'll meet someone yang better than him..i wish..he can make me happy always...erk???? tapi, hati ni kdg2 susah nak beri peluang kat orang lain..susah ke?? or aku sendiri yang degil n masih berharap..aku pun x pasti.most of my friends naik fedup tgk perangai aku kalau bab2 ni..benda yg dah lepas pun nak diingat2kan lagi..bg aku,mmg betul nasihat depa 2..tp,yang menanggung sume 2 aku..bukan depa..bak kata org.."cakap senang la beb.."..kalau benda mcm ni terjadi kat kwn2 aku..pasti aku pun akan cakap benda yg serupa kat kwn aku 2..lupakan je si dia..byk lagi org lain kat dunia ni..aku pasti akan merasakan perempuan yang mcm 2 agak sengal (putus fius)..tp,bila benda ni jadi kat aku..aku sendiri pon xtaw nak kata apa..mungkin aku juga putus fius kekadang ni...aku try byk kali bagi peluang kepada orang lain..tp,tahla..hati ni degil sgt...ke aku yg mmg x pernah nak bagi peluang kepada diri sendiri..aku tahu kadang2 ini semua ujian daripada Allah...ya..memang ujian..aku kena tabah..ramai lagi org lain yang lebih teruk dari aku n aku bersyukur kerna aku masih lagi diberi peluang untuk berfikir dengan baik..aku cuma berharap apa2 yg ada kaitan dgn kisah lampau aku dpt lupa n hati aku gembira selalu menyambut kehadiran orang baru dlm hidup aku.."MR X"[/quote]

Well, well, well...

ANY QUESTIONS???

Anonymous said...

[url=http://sexrolikov.net.ua/tags/%F8%EB%FE%F8%EA%E0/]шлюшка[/url] Смотреть порно онлайн : [url=http://sexrolikov.net.ua/tags/Sweets/]Sweets[/url] , все это смотреть

Related Posts with Thumbnails