:::ORANG-ORANG MANIS:::

Tuesday, January 27, 2009

Pak guard ooo pak guard..aishh!!~

Jumaat lalu, 23 Januari ' 09...huuu...cdih siot..x pasal2 aku kena warning dengan pak guard..ok la..meh aku cite dari mula supaya sume orang faham..

Pagi tu aku p jog kat stadium dengan coursemate lain..aku just bawa kad matrik n duit je..otw nak balik ke kolej...ttbe tayar motor pancit...mak aih!! ketuk kepala sendiri...ermm..aku stop kejap kat pusanika...n at that time..aku nampak la ada 2 org pak guard tgh sibuk wat keja masa 2..aku pon heran jugak kenapa tetiba diorang duty kat c2...erm..lantak je la...aku pon malas nak fikir..

x pasal2 masa aku otw nak p tengok motor, salah seorang pak guard tadi panggil aku...aku ingatkan apa la sangat..so,aku p je la..ttbe dia tya mana kad matrik aku..aku tunjuk la...tp, yang geramnya..x pasal2 dia terus tulis surat warning ke saman...(aku pun xsure) immediately...bengong betul la!! aku dah explain kat dia yang aku baru je balik dari joging..( sport shoes pon aku x buka lagi)..xkanla aku nak gantung kad matrik masa tengah joging..cuba la guna akal ckit pak guard ooii...ada ke orang yg jog kat stadium 2 pakai kad matrik masa joging..aishhhh!!! x puas hati tul aku masa 2...lepas aku explain je, dia suh aku jumpa ketua pak guard..ishhh!! mmg aku hot gler time 2...xpatot betul la..mslhnya ak bawa kad matrik..cuma xpakai je..xkan la ak nak pakai kad matrik masa joging...heee.grgggrrr!!!~~ geram sgt3!!!
dahla motor aku lak wat hal..pak guard lak tunjuk belang...geram aku masa 2..Tuhan je yang taw masa 2...

tp,smpi skg..aku x p lagi jumpa ketua pak guard 2..huuu....ada kwn aku ckp biarkan je...jgn jd budak 'baik' sangat...huuu....ada ke patot????????????

2 comments:

awieadawiyah said...

xptot2.
kne jmpe guard tuh..
ehehhe.
sbr la ye sizuka manis:)).

SizuKa said...

To : atun a.k.a awieadawiyah

adehh!! ya2..mmg x ptot..hoho...aku x p lgsg jpa guard..ramai lagi kena saman..pak guard sj cri keje...mentang2 xde keje...huhuhu...
ku sentiasa bersabar...heee..:)

Related Posts with Thumbnails