:::ORANG-ORANG MANIS:::

Wednesday, February 18, 2009

::Bengkel Maple 18 Feb'09::

Assalamualaikum n salam sejahtera. Alhamdulillah. Syukur ke hadrat Ilahi kerana dengan izin dan limpah kurnia-Nya, bengkel Maple yang diadakan pada 18 Feb'09 akhirnya berjaya dijalankan dengan lancar. Sebagai ketua pengarah, aku ucapkan thax bebanyak kepada MT dan AJK2 bengkel yang banyak membantu dan mengusahakan bengkel ini sehingga berjaya. Tak lupa juga kepada Dr Azmin Sham dan MT Kelab Math PPSM terutamanya S/U ( zahid)...yuhuuuu....thax banyak beri tunjuk ajar kat aku untuk menjayakan bengkel ini. But, really sorry if ada kekurangan dan kelemahan ketika bengkel ini diadakan. Ni 1st program aku handle. Kurang pengalaman. Huhu...kepada AJK for next program, hope dapat buat lagi terbaik. Cherish Our Memories~


{ruang yang kecil..sempit...uuuu}

{Senang je Maple ni rupanya....wahhh!!}

{ Tempat lepak budak2 Math..memori tercipta..yuhuuu!!}

Sekian..untuk kali ini...yuhuuu...'Ku gembira sentiasa...Badanku sihat dan kuat..yehhh!!! Biar panas atau sejuk...Ku bermain penuh Minat...yehhhh!!' [sambung2....nyanyi cepat....]...hee...

9 comments:

Kristal Senja said...

fuh...hebat jgk cik sizuka ni...dah jd ketua pengarah...huhu...

SizuKa said...

To : kristal senja

aku diberi amanah handle program..kalau ikutkan, aku mmg kurang berminat...uwuwu..tp,org pakai main letak nama aku...kena wat betul2 keje..tanda org percaya kita leh wat keje...cukupla sekali...lepas ni bg kat org lain pulak...huhu...tp,at least dpt pengalaman...;)

zeiDa said...

hehe cian sizuka namanyer naik..hehe
tp x pe kurang2 dapat pnglaman n memory br kan...neway congrates..hehe
ko da wat yg terbaik...n pasal kekurangan 2 biasalah...mana ada bnda yg prfect...hehe
smg 'next' program bertambah okla..huhu

SizuKa said...

To :Zeida cute

huhu...ythax cik zeida...byk ajar aku....hehehe...;)

Anonymous said...

wah wah~ awat x bgtau ade bengkel maple?? nak joinnnnn... huhu



::poppy yg comel::

SizuKa said...

To : Poppy yg comel
Kamu p Beijing..foya2 sana...cmne nak join???? Nnt ku ajar maple ni...huhu...sng je...tp,budak stat jrg guna bnda alah ni...korg lyn SPSS je kan..;p

zawana said...

wahhhh,,,,,pemesnye atun!!!!sizuka!!!anes!!!!zahid!!!!!paten!!!!

SizuKa said...

To : Zawana
Aik!? ape yg pemesnye wana???

Mohamad Shafiq said...

Salam. Boleh ke saya tahu kandungan dan isi-isi topik perbincangan yang dibincangkan dalam bengkel Maple ini. terima kasih.

Related Posts with Thumbnails