:::ORANG-ORANG MANIS:::

Saturday, February 28, 2009

Tagged by Zahid^^

Assalamualaikum...n salam sejahtera...^^

Tagged by zahid. Adeh.

1. Apakah benda paling penting dalam hidup kamu?
*Mum,2 sis n 1 bro. + relatives + family angkat.^^
*Friends^^
*Handphone, laptop, money, camera^^

2.Apakah benda terakhir yang kamu beli dengan duit sendiri?
Tiket train untuk pulang ke kampung next week.^^

3.Di manakah tempat impian perkahwinan kamu?
Impian ek...erm..pulau maybe...i like!!~^^

4. Berapa lama hubungan kamu berkekalan?
Kalau dah kahwin, hopefully nak kekal forever..amin ^^

5. Adakah kamu dilamun cinta?
Sekarang? Oh no^^

6. Di manakah restoran terakhir kamu makan malam?
Restoran Azura, seksyen 3 Bangi with my sis^^

7. Namakan buku terakhir yg kamu beli?
The Future of Business (same with zahid)^^

8. Apakah nama penuh kamu?
Nor Najiha binti Ramlee^^

9. Kamu lebih senang dengan mak atau ayah?
Mum. My dad already passed away since 4 years ago.

10. Namakan seseorang yg kamu ingin jumpa untuk pertama kalinya dalam hidup anda?
Rasulallah S.A.W^^

11. Sebutkan 8 sahabat PALING rapat dengan anda?
Erm..Nadiah Ruza, Afiq, Zahidah, Aswad, La, Nisah, Fakhrus, Fatah ^^

12. Adakah kamu mencuci pakaian kamu sendiri?
Of coz! Tak pernah lagi hantar ke dobi UO..hihi^^

13.Tempat yg paling seronok kamu mahu pergi?
Pulau..tak kisah pulau apa...asalkan bukan Pulau Pinang^^

14-Butirkan 5 perkara orang yg tag kamu?
*Garang^^
*Helpful^^
*Concern bout me^^
*Happy Go Lucky^^
*Tak suka study group..Opps!!~^^

15. 8 perkara yg kamu sangat gilai?
*Shopping^^
*Bowling^^
*Pergi pulau..lepak2..^^
*Chatting (ym, skype, fb, msn)^^
*Blogging^^
*Tengok orang ke hulu ke hilir di kala menunggu bus...adeh..^^
*Tangkap gambar^^
*Hang out dengan member2 ^^

16. Pelukan atau ciuman?
Pelukan^^

17. 8 perkara yg sering di ucap?
*Owh..yeke?
*Cis...!
*Aduhai / Adeh
*Alamak..!
*Owh...erk?
*Aha!
*Ermm...
*Ishh!~

18. 8 buku paling baru baca?
Apsal la sume nye 8...aduhai...erm...aku tak suka membaca..lately banyak menelaah buku mekanik kuantum dan differential equation je pasal nak mid exam..^^

19. Tag 5 orang?
Aha!~ Silakan jwb wahai :
*Afiq
*Nisah
*Eyma
*Aswad
*Fatin

11 comments:

zeiDa said...

kpd cik sizuka...
aku kan mmg garang...hehe
stdy group 2 mmgla dari dulu smpai skrng x ley...
hari 2 aku try stdy kat lib...bosan gler...huhu

SizuKa said...

To : Zeida
erk? ko study sorg2 kat lib??? mmg sunggo bosan kalau gitu...huhuu..study group dlm lib..baru best..hihihi^^

kamu mmg garang pon..taw la anak sulung pon...kan...^^

Khairi Aswad said...

hua... tacing sih.. aku tersenarai sebagai kawan PALING RAPAT hg...

SizuKa said...

To : Khairi Aswad
Aha!! Tacing ke??? x pernah menyedari kah hakikat e2??? hhahhaha...p

Anonymous said...

ku dlm list kwn rapat~ sob3x.

*ku terharu* (^^)



::poppy::

Khairi Aswad said...

skrg dah sedar dah...

SizuKa said...

To : poppy
yuhuu!! terharu pulak si dia ni....hhuhu..;p

To : Khairi Aswad
Baguslah dah sedar..huhu...;)

NUke_Rude said...

uhh.. tatau lak blogku di link kan. thank u yer.

SizuKa said...

To : NUke rude
Welkem..ku baru terjumpa blog kamu..menarik..e2 ku wat link..heee~

Achmad Fatah Khairulnizam Bin Ibrahim said...

to zeiDa
ye la tue garang....
pas kawen kang gerenti tak jadi garang dah...
mesti jadi manja macam kucing...

SizuKa said...

To : Fatah
Zeida mmg GARANG dan akan GARANG sehingga ke anak cucu..hhihi...;p

Related Posts with Thumbnails