:::ORANG-ORANG MANIS:::

Monday, March 30, 2009

::Fourier Series::

Salam,

Hidup kita ini kadang-kadang pelik kan.
Kadang-kadang kita tak tahu apa yang kita nak.
Bila kita nak, belum tentu kita akan dapat kan.
Bila dah dapat, tak pasti pulak kita nak atau tak.
Kenapa macam tu?
Pelik tak?
Ke aku seorang je yang rasa macam tu?
Hmm.
Tak pasti.^^

P/s : Membebel sebelum tidur. XD

5 comments:

ejan said...

nth la.. pelik2.. mgkn 2 lumrah dunia kot.. hehehe

zeiDa said...

x sume yg bnda yg kita nak kita akan dapat...
n bila kita da dapat x sure btol ke ini yg kita nk...
neway lastly berserahlah kpd Allah kerana ptunjuk n hidayah daripadaNya adalah yg terbaik...
so selalu lah berdoa n mohon ptunjuk daripadaNya...
bukan bila ditimpa masalah br kita memohon pertolonganNya...huhu
tp adatlah sbg hamba kadang2 kita lalai kepadaNya...
tat's y prlu sling ingat mngingati sntiasa...huhu

Efiris said...

Apa kaitan dengan tajuk Fourier series?

SizuKa said...

To : Ejan

Lumrah dunia? Maybe^^
Kira bukan sizuka seorang la yang perasan macam tu..haha

To : Zeida
Berserah kepada Allah selepas berusaha adalah solution yang terbaik. Aha. Adat manusia. Lalai. Bila susah baru ingat Allah. Hmm..Ingat mengingati itu memang perlu^^

To : Efiris
Tahla Dr..saja letak title tu..blogging lepas study Fourier Series sebenarnya ketika itu..hehe^^

Anonymous said...

quote: manusia tak pernah puas dan berasa cukup dengan sesuatu

pengajaran: hargai apa yg ada pada kita, bukan tangisi apa yg kita tak ada

:poppy yg tak bermaya:

Related Posts with Thumbnails