:::ORANG-ORANG MANIS:::

Sunday, March 29, 2009

::New Thing::

Salam,

Minggu ini aktiviti aku hanya terperap dalam bilik. Membuat assignment. Sungguh bosan+pening. Kaki ini gatal je nak melangkah ke Mid Valley. Teringin lagi nak pergi ke Pets Wonderland. Sangat suka tengok kucing-kucing exotic, Parsi and so on kat situ. Lucu la tengok telatah mereka. Haha^^

By the way, pagi tadi aku mempelajari sesuatu yang baru. Atas ajakan 'mereka', aku pergi la main even aku tahu aku memang tak pernah main permainan tu dan tak reti main. Haha. Mainan yang simple. Sila rujuk gambar di bawah^^

Huhu. Aku suka belajar benda yang baru. Aku mengaku aku memang takde bakat bermain mainan ni. Aku belajar dari 'jurulatih' tak bertauliah selama sejam. Itupun tetap tak pandai main. Lastly, aku surrender. Haha. Tapi, at least aku mencuba kan?? Tengok 'mereka' main. Nampak simple je. Tapi, mungkin dek kerna tangan aku yang tak pandai mengcontrol bola yang ringan tu, akhirnya kerja kutip bola je. ;p

Huh...

P/s : Thanks to 'mereka' kerna mengajar aku belajar benda yang baru. ^^

14 comments:

zeiDa said...

to sizuka:

aku da agak da ko akan ikut mereka...hehe

so amacam??

berapa bnyak ko kna kutip bola??hehe

SizuKa said...

To : Zeida
Haha..aku pergi coz takde plan nak buat apa pagi tadi. So,mlm semalam baru aku decide folo. Gpun, nak belajar benda baru. Hihi..

BErapa?? erk?? tah...tak ingat...hahah...;p

tapi,rugi la ko tak folo sekali.........

zeiDa said...

to sizuka...

xpe..x rugi pon...
aku bg pluang kat ko...
muahahahaha
kalo aku ada mcm mngacau je..
haha

SizuKa said...

To : Zeida
Uit...ada pulak ke situ...hahhaha..
xde maknanya...but then, i got sumthing from that day! Aha! nanti aku cite kat ko..;p

Efiris said...

Eh sizuka got sumthing ape tu? Tell me...

Efiris said...

Alah, si zahid tak nak pergi sebab pegang bat pingpong pun tak pandai...pegang bunga seroja dia tu pandai la...

Efiris said...

to Sizuka: jangan lupa janji nak main boling...tak baik mungkiri janjiiiiiiii

SizuKa said...

To : Efiris
Eh..mana leh gtaw Dr..ini rahsia kami berdua je..hihi..^^

Boling?? INsyaAllah jika ada kesempatan..^^

Efiris said...

Mana bleyy...mesti gtaw jugak...ok see me later...can't wait to hear that!

Efiris said...

Rahsia madu-madi ni biasanya manis2 belaka...

Efiris said...

Lagi satu, rasanye penguin yang tercucuk bola pingpong tu adalah sizuKa. Kuang3

SizuKa said...

To : Efiris
Haha..sampai hati memerli sizuka sampai ke tahap itu?? Dia tak bersalah pon...uuuuu...nobita pon sama je...Huuu;(

Anonymous said...

cik sizuka main ping pong pakai ikan ke??
*ku musykil dgn bakat bermain guna ikan cik sizuka*

:poppy berjiwa muda:

zeiDa said...

to sizuka:

dapat apa??dapat bunga ke??hehe

to efiris:

sy bunga seroja pun x pernah tgk dr edyy..cane plak nak pgang..huhu

dr rahsia kami berdua mana ley taw..hehe

Related Posts with Thumbnails