:::ORANG-ORANG MANIS:::

Thursday, March 19, 2009

::Main-main::

Salam,

Semalam tidur awal. Letih bergosip agaknya. Sebelum tidur, dapat 1 mesej dari 'unknown'. Berita kematian ayah kepada mantan YDP kelab extemeC. Saudara Amar bin Osman. Dalam keadaan separuh mengantuk, cerah mata aku. Ingatkan tersilap baca mesej. Al-Fatihah. Fikiran terus melayang. Teringat kisah aku pada 4 tahun lepas. Hampir 4 tahun. Ya. Apa yang aku tahu masa tu, Allah lebih sayangkan arwah abah. Menangis sampai bengkak pun tiada guna. Aku pasrah. Redha. Namun, sampai sekarang aku masih ingat apa yang berlaku pada masa itu. Pada hari kejadian. Satu demi satu. Aku akan ingat dan terus ingat sampai aku bertemu denganNya. Bila mengenangkan semua itu, hati memang sayu dan mulalah memori lama terjah satu demi satu. Argh..cukup beremosi kadang kalanya. Tapi, apa yang berlaku ada hikmahnya. Aku percaya.

Tengok soalan DE dalam internet tadi. Lama ku tenung. Tenung..tenung..dan terus tenung. Entah apa yang akan ku jawab jika soalan begini sebijik keluar. Ah. Tengok study board. Final starting on 22nd April '09. Hitung-hitung lebih kurang 5 minggu je tinggal. Aduh. Tak sedar aku. Assigment banyak lagi yang tak submit. Study pun tah ke mana. Banyak main aku rupanya selama ni. Ketuk kepala** Adeh.

Mood study terus datang berkobar-kobar.^^

p/s : Sempat lagi blogging even dah taw banyak main. Apa la. 1135pm. 'Mood study' hampar selepas balik dari meeting tadi. Perasaan bercampur baur ketika ini. Huu..

2 comments:

arJuNa jaLaNan said...

HAHAHAHA.
stdy r weyh
siappkan sumer asignment tuh..

(kata kt owg..ak pon 2x5..ngeh3~~)

SizuKa said...

To : Arjuna jalanan
2x5=10
5x2=10
ok?? haha..;p

Aku otw menyiapkan asgmnt ku ni ha...fenin2...hihi...^^

Related Posts with Thumbnails