:::ORANG-ORANG MANIS:::

Thursday, April 2, 2009

::Ayat Copy Paste::

Salam,

Masa bercinta..
Semuanya indah belaka..
Masa bercinta..
Semuanya manis belaka..
Masa bercinta..
Rasa-rasanya dunia ini kita lah yang punya..
Dan segala-galanya menarik dan istimewa tentang diri dia..

************************************************************
"Aku takkan melupakanmu
Takkan meninggalkanmu
Takkan menduakan cintamu
Ku bersumpah
Aku tak ingin mengingkar janji
Tak ingin menjadi duri
Tak ingin menjadi api cinta yang membara"
************************************************************

Dulu...
Dia sangat suka lagu ini..
Sekarang...
Dia sangat sakit telinga dengar lagu ini..
Tadi...
Dia TERdengar lagu ini...
Tah sapa pasang lagu ini..
Kuat+bingit!~
Dush! Dush!

Moral values : Benar kata lecturer aku. Kelemahan lelaki adalah mata. Kelemahan perempuan adalah telinga. Jadi, jangan dengar sangat cakap lelaki yang bijak menggunakan ayat 'copy paste'.

P/S : Tak ketahuan. SEDIM!!^^

8 comments:

EmcEE_SubZeRo said...

salam.


wohoho~ aku ni pakar ayat2. tapi aku xcopypaste dr sesame.

hebat x?



hahaha

SizuKa said...

To : Emcee_subzero
Wassalam,

Benarkah? Pakar ayat apa? Bahasa melayu? Inggeris? MAndarin? Jerman? Yang pasti kamu juga bijak mengayat girl even tidak 'copy paste'..jika benar..memang kamu..


Hebat! Tahniah apek!

*skill perlu ada*

Anonymous said...

hahaha. ayat copy paste eh?
mcm pnah dgr frasa tu
*ku tertawa sendirian*

:poppy heading to sedim:

SizuKa said...

To : Poppy
Haha...poppy selalu menyebut2 'copy paste' kepada sizuka ^^

MOHD NOR SYAFIQ BIN ABDUL MAJID said...

salam...

:)

maxGamer said...

Cik Sizuka..kemungkinan waktu tersebut anda di peringkat cinta yang pertama. Iaitu cinta yang berlaku ketika usia meningkat remaja. Cinta di mana dipengaruhi oleh faktor kecantikkan mata atau status. Contohnya seperti hensem,tegap. ataupun berjawatan, ketua kelas ke..

SizuKa said...

To : MaxGamer
Wahai si maxGamer..janganlah sesuka hati membuat andai sebegitu terhadap sizuka kerna apa yang anda nyatakan adalah salah sumanya bagi diri sizuka, ok? Bagi orang lain, mungkin ya.

Afterlife said...

ak rasa cam ak tau ar knp lirik lagu tu yg ko ltak kat entry ko ni..pasni jgn ltak lirik st12 lak..huhu

Related Posts with Thumbnails