:::ORANG-ORANG MANIS:::

Friday, May 1, 2009

::Cerita 'Expired'::

Salam,

Cerita expired!

3 hingga 5 April yang lalu,,,tahun 2009, aku pergi Sg Sedim under Seketriat Rakan Muda Ukm. Sg Sedim ni terletak kat Kulim, Kedah. Even rumah aku pun kat Kedah, tapi ni first time aku pergi sg Sedim tu. Tempatnya best! cantik dan menarik juga la..tapi, tempat tu agak bahaya dan telah banyak meragut nyawa manusia..so, kalau pergi sana, pandai-pandai la jaga diri. InsyaAllah..Allah ada dengan kita.^^
Banyak aktiviti yang dijalankan. Antaranya, water rafting, tubing, water confident, flying fox, abseiling, nyte walk dan jungle tracking. Semuanya aku suka!


::Air terjun masa Jungle Tracking::


::Abseiling::

::Water Rafting::

::Before Water Confident::


::Peserta yang menyertai kem ini::

Cukuplah 5 picture diupload untuk entry pasal ini. [5/100+]..huhu. Cerita ini dah expired. Tapi, dah berjanji dengan kawan aku nak buat entry pasal ini. Hehe. Kepada yang berkenaan, harap anda tahu saya bukan kacang lupakan kulit. Tapi,sorry coz lambat. ;p

P/S : Aktiviti seterusnya ke pulau. Kalau ada peluang, planning sem depan.^^

14 comments:

Anonymous said...

hahaahhahahahahahah. aku gelak guling2 bace tajuk ko. lom expired lagi la.. tak smpai sbulan kot

*ku ketawa riang di saat tak abis stdy bisnes lg*

:poppy tak tau wtpe:

SizuKa said...

To : Poppy
HAhaha..hampir expired kot! ni kes jangkit guna ayat2 majmuk dari ko la...heee...;p

tedy guard said...

mcm best j korang punya aktiviti..
yg seterusnya nk g pulau?..huhu
cik tedy x leh ikt k?..
or kena join club dulu?...huhu

YaNNa'87 said...

org nk join gak xpdc ni sbnrnya, tp clash ngn ecomagination kt tmn negra phg hri 2.. g pulau mn 6t? nk join.. anjuran rakan muda gak ke? xsgka jiha tahan lasak gak ek..sma la kt..hehe

nisah said...

wah bestnye dapat main sume 2...
lama dah x sertai xtvt lasak2 ni...
hehhehehe...

SizuKa said...

To : Tedy
Yang nak p pulau tu aktiviti aku sendiri..huhu..xde join mn2 pun...planning je pun..jom la g pulau kat terengganu..^^

To : Kak Yana
La...akak pun minat ke aktiviti cmni...hoho..sama la kita..best,kan? erm..yg pulau tu sj suka2 je..xde aktiviti under mn2 pun...tapi,hujung tahun ni dgr cite Rakan muda buat aktiviti p sarawak..nak join? hehe...

To : Nisah
Ko pun minat ke aktiviti lasak cmni?? hari tu org ajak, tak mo p...huhuhu..;p

nisah said...

aik bila ko ajak...
aku ingat ko pergi under xtrem-c...
xtrem-c kn ko pnya kolej...
segan nk join...
kalu aku tau rakan muda aku pn fllow skali sbb aku pn member gak...
aku aktif masa 1st year je...
hehehehe...

SizuKa said...

To : NIsah
eh...yeke? alaa..aku ingat ko tau..masa kls eko kat DAM malam tu, ada aku bg korg tgk poster kem ni..huhuu...

ooo..xpa2 nisah...next aktiviti klu rakan muda wat pe2,aku gtaw ko..huhu...^^

Anonymous said...

hahah. aku bnyk guna ayat majmuk ke? ni yg terasa cm pencemar bahasa ibunda neh. aduhai aduhai. lepas ni kena wat ayat bm yg btol la.

cik sizuka da abis stdy bisnes da?
eh, silap!
cik sizuka sudahkah habis menelaah buku pengurusan perniagaan??

*ku terasa janggal*

:poppy memartabatkan bahasa melayu:

SizuKa said...

To : poppy
hak2...awak ni..baiklah. marilah kita memartabatkan bahasa ibunda. ;p

saya belum lagi habis menelaah bisnes..pening nak study bisnes ni...;p

Efiris said...

Eh ke pulau, nak ikut hehe...

SizuKa said...

To : Efiris
hehe..planning je Dr. Nak ikut, jom la....huhu...

YaNNa'87 said...

kt srwk? msti la nk. tp mesti byrn dia mhl ckt kn? klu stkt 200+/- tu bleh pertimbgkn lg..pe2 hal gtau ek.

Nurulhaine said...

oooiiiiiii gambaq hat yang buat turun lucu betoi la.. nampak sangat bidantejun... nak kata amatur tak dak gaya pun... hahhhhaa

Related Posts with Thumbnails