:::ORANG-ORANG MANIS:::

Sunday, June 7, 2009

::AWARD::

Salam,


Long time dah tak update blog. Sorry! Entry ni just nak jawab tagged dari someone ;



Award ni comes from Mohd Nor Syafiq Bin Abdul Majid..thanks!


NYATAKAN 5 FAKTA MENARIK TENTANG PEMBERI PENGHARGAAN INI :

a) Lelaki, bermuka manis, and tinggi dari aku..
b) Unpredictable..sometimes, feelingless jugak..haha..
c) Sangat susah nak balas mesej..pendek kata, ikut mood sahaja..hoho!
d) Agak laju bila drive, tapi cekap..good!
e) Seorang yang sangat berahsia.

10 FAKTA TENTANG HOBI DIRI

1) Perempuan ISLAM dan Melayu yang bertudung.
2) Anak bongsu dari 4 beradik.
3) Loves so much in Mathematics!
4) Cakap laju. Jalan laju.
5) Suka melancong..especially p pulau! Best!
6) Sangat minat colour purple+pink!
7) Tak suka rumah berselerak..sakit mata tengok~
8) Suka belajar benda yang baru dalam hidup.
9) Susah nak hafal peta jalan even banyak kali p tempat tu..bukan otak geog la~
10) Tak suka dengar ayat-ayat manis lelaki..rimas!~

5 BLOGGER YANG BAKAL MENERIMA AWARD INI DAN GAMBARAN SEDIKIT TENTANG MEREKA

Aku bagi award ni kat semua bloggers yang baca blog aku ni..hehe..nak jawab, silakan. Tak nak jawab pun takpe. Hihi..

9 comments:

RoSe_ViOleTE said...

g-ha....nk jwb..
tgh borink nie...hehehe

awie said...

waa.. mkne nye leh la aku trime ngn mke x shy2 nye..
ahahha..
tkejut gak tetbe ad entry bru stelah bebape mgu ko bcuti sakan..hekhek..

SizuKa said...

To : Rose_violete
Hehe..sila lah jawab..dipersilakan...

To : Awie
HAha..sila la jawab...hooho..ada mood nak wat entry..2 gagah gak buat..heee...

Kristal Senja said...

salam cik jiha...
dah habis becuti ke? huhu...

EmcEE_SubZeRo said...

salam.

oh. kak gha xsuka dgr ayat manis dr lelaki? haha. aku akn hantui mu dgn ayat2 manis. XD

SizuKa said...

To : Kristal Senja
Wassalam...tak habis lagi cuti. Sampai hujung bulan 6 ya Mr Fakhrus..;)

To : Emcee
Ahaks! Bila masa la mu nak guna ayat2 manis tu utk aku...kena siap sedia beli kapas banyak2 ni..haha...;p

Kristal Senja said...

lame lg le cuti... akan ku pulang ke tanah airku blan dpn... hihi..

Anonymous said...

salam... oiiii hang tu rajin ka kemas rumah??? ceh.. tak suka selerak konon... pirah... aku yang lebih tahu... huhu... huhu.. ahaks...

SizuKa said...

To : Anonymous
Cit..ini kurang ajar namanya... terjah masuk blog and kutuk2...hang lebih kenal aku?? takkan my bro kot..dia mmg suka kutuk aku...cit..lantak la hg nak kata apa..janji aku tau apa yang aku wat..buwekkkkkkkkkk!!~

Related Posts with Thumbnails