:::ORANG-ORANG MANIS:::

Tuesday, June 30, 2009

::Tagged::

1. apa perasaan sekarang
happy! ;) walaupun semalam baru saya sedih. huh.

2. saya nak makan
pizza hut!

3. saya x suka
orang yang buat saya sedih dan kecewa.

4. impian saya
banyak la..paling teringin nak p honeymoon kat pulau Sipadan! ;)

5. haiwan yg saya tidak suka
Lalat, kucing dan ular.

6. saya harapkan
Dapat pekerjaan yang menjamin masa depan saya, suami yang soleh dan saya cintai, anak2 yg comel dan montel, dapat jadi anak dan ibu yang baik serta isteri yang solehah dan kebahagiaan di dunia dan akhirat. amin ..;)

7. jika boleh diputarkan masa
Jika boleh? Saya nak jadi baby..senang..tak payah fikir masalah hidup! Tapi, mustahil!

8. saya pada 10 thn akan datang
maintain berat badan walaupun dah ada anak..haha..

9. hp saya adalah
Nokia 6120 classic & Nokia 6130

10. saya pernah bercinta sebanyak
dunno

11. saya suka pada
orang yang faham perasaan saya dan sayang saya!

12. kawan2 saya
ramai!

13. pernah dikhianati
pernah! biarlah...malas nak fikir. Apa yang berlaku ada hikmahnya..

14. apa yang hendak dilakukan terhadap org yg mengkhianati anda
Entah..lantak p kat dia la..asalkan aku bahagia!

15. senaraikan 8 orang untuk di tag
sapa2 je la yang nak jawab..sila2..

4 comments:

Anonymous said...

ngapa sedih2 ni cik jiha? haih

:poppy yg concern:

SizuKa said...

@ Poppy
Thax 4 concern kat aku..hee..soalan anda akan dijawab bila kita bertemu kelak...jgn keje balik umah je poppy...mai teman aku kat bilik baru ni..nyaman...;)

suhaiyl said...

lalat pon xsuka...tah paper..geli ke xsuka?hahahahaha

::SizuKa:: said...

@ suhail : Elo..aku x suka ok...lalat tu pembawa penyakit jugak..aku xleh makan bila tgk lalat penuh atas meja..tambah2 kalau time kenduri..pergh!!..hitam je atas meja...

Related Posts with Thumbnails