:::ORANG-ORANG MANIS:::

Saturday, July 4, 2009

::BAck To UKM BANGI::

Salam,

Alhamdulillah..sok aku bakal kembali jejak kaki ke UKM tercinta. Haha. Long time tak jenguk orang-orang di UKM. Seronok ada, malas ada, excited ada. sume ada. HUh! Nak mengadap muka-muka makcik UO tercinta tu lagi yang banyak kerenah la..nak kemas barang lagi la...sume nya buat aku malas je...! Tapi, tak sabar nak jumpa coursemate aku yang sempoi2..(zahid,nisah,la,yani,sue dan ramai lagi laaa..)...haha...1st weekend dah plan nak hang out ke mid! Jom2!~

Sepanjang cuti hampir 2 bulan di rumah, aku kerja 'RTM' which stands for "REHAT,TIDO,MAKAN". Segala-galanya indah kot sejak aku mula cuti. Ada gak yang sedih. HAha...biarlah. Selain kerja RTM, aku ada la bercucuk tanam dan hang out dengan kazen tercinta+ geng2 sengal aku. Depa memang best!

And good news nya..sizuka dah rajin turun ke dapur dan siapkan makanan untuk satu rumah makan. Haha. Dulu kurang pandai+malas, sekarang semakin pandai +bertambah rajin. Umur hampir meningkat nak jadi isteri orang agaknya. Haha. Siap dapat award dari mak tersayang lagi. :)

Sudahlah sikit-sikit. Nanti orang bosan ja baca blog ni. Meleret-leret tulis bukan-bukan. Haha. Tak nak baca pun takpe. Tak paksa ok?

P/S : Berjuang untuk final year! Aku sudah 3rd year rupanya...cepatnya! Baguslah...cepat la habis study. Hihi. :)

8 comments:

EmcEE_SubZeRo said...

salam.

slmat kmbali ke UKM.

meh aku tlg smbung ayat hg yg tergantung tu


"cepat la habis study. leh kawin!"


hahaha

SizuKa said...

To : Emcee

Cit..pe la hg ni...nak suh aku kwin cpt pe nyer..calon xdak g...aku masih muda la...haha...perlu ada 3 kunci sebelum aku kawin, faham? ;p

::Mesti Mr Subzero tgh garu kepala..haha::

Arief brian said...

Selamat berstudi kembali ya,ukhti...^_^

nisah said...

amboi dah bertambah rajin kwn kt ni ek...
siap dpt green light lg dr mak ekkk...
nmpk nye x lama lg la sy leh makan nasi minyak ni...
hehehhe...
welcom back 2 ukm...
hehehhe...

Anonymous said...

hoho. berbangga mendengar cik jiha suda bersedia jadi isteri org. kawin jgn lupe jmput yerp!!!!

:poppy datang lagi:

SizuKa said...

@ arief brian:
TQ!~

@ Nisah :
Haha..pengalaman semua tu...asalnya nak main masak2 je...tah2 menjadi..haha..(agak perasan je kan)...nasi minyak? hoh..lambat g kot...tgu kamu dulu ;)

@ Poppy:
Huh...pasti ku jemput bila tiba seru..pasti! ;)

zeiDa said...

wau..
sudah rajin trun ke dapur..
adakah simptom2 sudah ada bf??
hehe..;p

SizuKa said...

@ Zeida :
Soalan yang terkial2 untuk aku jawab..haha. Takdenyer la zahid. I got warning from my mum already..since holiday! hohoo...anak mak...ikut cakap mak...;)

Related Posts with Thumbnails