:::ORANG-ORANG MANIS:::

Thursday, July 9, 2009

::Penyakit Baru::

Salam,

Hari ini Khamis. Esok Jumaat. Lusa Sabtu. Tulat Ahad! Point di sini, ternyata hari ini aku begitu MALAS sebab esok kelas aku dibatalkan. 3 hari berturut-turut aku bakal mati kebosanan terperap dalam bilik. No idea. No direction. Suppose aku kena siapkan 3 assignment for this week. Tapi, semuanya aku tinggal. Dengan alasan, "SAYA SANGATLAH MALAS!!" Huh. Pesal ha kurang bersemangat sem ni??? Ada aku buat salah kat sesapa ke?? Fikir-fikir gak ni..hmm..

Minggu ini empat orang lecturer masuk kelas. Semuanya sudah start belajar. Bila masuk subjek major, otak ni lambat je fikir. Pendek kata, 'lampick'. Dah lama tak menulis. Pegang pen pun kekok+ tulisan senget. Cakar ayam je tulis sebab tak semangat! Apa nak jadi la ni..??

Since semuanya aku jadi malas, nak makan pun jadi malas. Nak mesej kawan2 pun malas. Nak balas mesej orang pon malas. Semuanya malas! Uish..tak baiknyer rasa..pe nak jadi la dengan aku ni.

P/S : Update blog rajin plak minah ni..haha..(Tetiba terasa nak makan manggis! Weee..~)

5 comments:

nisah said...

wah ko ada 3 asmen...
huhuhuhu...
malas mula 2 x pe...
lama2 rajin la 2...
hehhehhe...

MentaRi MaLaM said...

takpe cik sizuka..
mungkin diri cik sizuka sedang cube menghayati keadaan sekeliling stlh lama bercuti...
heheheh

::SizuKa:: said...

@ Nisah : Yup! ada 3 ass..PKD, RA and SK..pening !

@ Mentari malam : Mungkin ;) ..mungkin aku perlu memanjangkan lagi cuti aku mcm si anes...ngeh3..~

Anonymous said...

hoho. ko ade wat salah kt aku!
hahaha. jgn mls2 cik sizuka~ semangat2!!!

:poppy malas jua:

::SizuKa:: said...

@ poppy : aku ada wat salah ke kat ko cik poppy?? yg mn 1? bila?? hilang ingatan la...hehe...aku akan smangat klu ko slalu ada di UO..haha..;p

Related Posts with Thumbnails