:::ORANG-ORANG MANIS:::

Tuesday, September 15, 2009

::Jemput datang::

Salam,

Esok aku bakal pulang ke kampung. Harap semuanya selamat sampai. Amin. Since kelmarin segala mid term exam dah tamat, syukur tak terkata. Fikiran ni teringat nak raya je, jumpa member, nak p rumah sape nanti, duit raya, kuih raya, baju raya and of course dalam mood raya cenggini, aku asyik ulang lagu raya je. Ekeke. The most repeated :

i. Mamat-Ku pohon restu ayah bonda
ii. Anuar Zain & Elina- Suasana Hari Raya
iii. Dj Dave- Menjelang hari raya
iv. Hail Amir & Uji rashid- Selamat hari raya

**Lagu raya yang lama-lama juga syok dengarkan**

By the way, buat sesapa yang rajin dan ada masa terluang tu, jemputlah datang rumah aku sempena hari raya ni. Starting from 20-26 September 2009. Hehe. Coz 27 September dah pulang ke UKM. Jemput datang.


[ peta nak ke rumah sizuka , klik pada gambar untuk zoom]

Di kesempatan ni, aku nak ucapkan Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri pada semua bloggers and pembaca yang sudi dan rajin singgah ke blog yang tak seberapa ni. Juga pada yang mengenali aku, minta maaf banyak-banyak atas segala salah dan silap. 0-0 ya! Sucikan hati pada Syawal yang mulia ini. (^_^)

P/S : OFF blogging from tomorrow till cuti Hari Raya.

15 comments:

nizamsani said...

tahniah.

Fakhrul Islami said...

salam...
hoh... siap ade peta nk ke rumah lg... haha... hebat2.. :p

opop said...

waaa...dah bg peta ni...mmg wajib kena p la...hehe...dpt duit raya x???

btw...selamat hari raya...hehe

Nurul Ain said...

wah,siap ade peta tu..wuwu..

selamat hari raya..

(^.^)

::SizuKa:: said...

nizamsani : tahniah 4 wat?? selamat hari raya ;)

::SizuKa:: said...

fakhrus ; nasib ko skrg kat jepun je..klu tak, dah lama aku seret ko dtg ke rumah aku...hahha...

::SizuKa:: said...

opop: kalau rajin, dtg le.huhu..duit raya?? untuk budak2 kecik je..hihi...kuih raya manyakkk la..ehehe~

::SizuKa:: said...

ain : ahha..peta nak mudahkan ain dtg umah jiha dgn viva kesayangan tu..hehhe..selamat hari raya juga..;)

Fakhrul Islami said...

hua...hua... cik jiha nak seret aku... uish... ganaih betui... haha...

::SizuKa:: said...

fakhrus : eit..eit..bukan seret betul betul la..hahha...others words, aku p umah hg dulu..pastu hg mai umah ak balik..berarak ke sana ke mari..kah2...itulah SERET yg dimaksudkan..muahahha...

bos, pakcik, atuk....selamat hari raya yer...tahun ni xdpt kad raya dari kamu...uhuhuhu~

CaHaya said...

kak wani kecik lg. so leh dpt duit raya lah kan?
hohoh.
taun ni xbllk raya.
raya kt sj jek.
pdhl ptut raya kat kedah.
n...
ramai org kedah ajk dtg umh.
uhuk2.

nisah said...

slamat ari raya gak...
maaf zahir batin...

Fakhrul Islami said...

huhu... itu maknenye seret haha... tahun ni aku tak jumpe kad raya nk beli kat malaysia sebelum balik... kat sape2 pn tak hantar tahun ni... sbb supermarket dkt dgn rumah ak dah tutup huhu... tak tau nk carik kat mana lagi kad raya... huhu... klu tak belom posa kat supermarket tu dah ada jual huhu..

ini q i L L said...

lagu raye tu sume mmg lyn. hehe
slmt ari raye ye. maap zahir batin.
;)

tedy guard said...

selamat hari raya cik jiha...
mantap la peta tu..hehe

Related Posts with Thumbnails