:::ORANG-ORANG MANIS:::

Friday, September 4, 2009

::Salah ke Senyum?:

Salam,

Entah apsal la sem ni begitu giat bergerak ke PTSL(library) bersama geng-geng seperjuangan. Dulu tak pernah pernah 1200am terpacak depan library. Kini, segalanya biasa. (cewah!). Kes study last minit. Cenggini la kan.

Kes semalam : Tekun pergi melepak kat PTSL till 1240am. Since aku sorang je sesat pendatang UO, kena la balik sorang-sorang. Sampai je kat parking motor, tetiba tak semena-mena, muncul seorang lelaki dari celah kegelapan alam malam dengan pakai helmet lagi. Uh. Terkejut den! (dahla muncul kat tempat parking blok perempuan lewat-lewat malam ni.)

Aku just senyum je kat dia. Dia boleh pulak tanya aku ' Kenapa awak senyum kat saya?'..erk. salah ke senyum?? 1st time jumpa orang tanya soalan cenggini kat aku. Uh. Orang terkejut la. Bukan syok kat anda. Tolonglah jangan perasan alam. Lepas dia tegur, langsung aku dah tak toleh ke belakang lagi sampailah aku masuk bilik untuk tidur.

Sebelum tidur, baru aku terfikir..yang tadi tu betul ke orang yang aku jumpa..erk? (Nasib sekarang bulan Ramadhan. **Ignore ignore** )

P/S : Sapelah manusia bertuah yang nak bagi kad raya kat aku tahun ni. Nak kad raya! Nak nak!

11 comments:

^_s::a::s::a_^ said...

"kenapa awk senyum kat saya??"

ko patotny jwb cenggini.."sape snym kat awk? sy senym kat gurl sblh awk 2~"..pas2, ko lambai kat die...

haaaa~ gempak x?? haha...

pew agkny reaksi guy 2 eyh lau ko wat cm2?? ngeeee~ -_-"

Kristal Senja said...

salam...
huhu.. alhamdulillah... naseb baek ramadhan... klu tak sape agaknye huhu~ uuuuuuuuuuu~~~~~~~ :p

ini q i L L said...

ke org tu nk cover?
ye lah org cun senyum kat die. trs berdebar. hehe

::SizuKa:: said...

sasa : erk..tapi, masa kejadian.hanya ada aku n dia ja..tapi, ni tempat open oke..bukan tertutup..haha..kalau aku jawab mcm jwpn ko, nmpk sgt aku PENIPU pendusta...hahha~

fakhrus : haa..itulah pasal..tpi, aku fikir itu je..tak terlintas pon nak fkir kot2 laki tu nak rompak aku ke..uh..scary! sebab minggu lepas ada kejadian sebegini dekat UPM..pompuan tu kena rompak..uh..~

inQill : huhu..takde maknanya kot..laki tu ada 2 kemungkinan je..sama da TErkesima atau Terperasan...hahah~

Firol said...

Eiii awak pun senyum kat saya kenapa...?

awk bukan nampak saya ...hehehhe

Sori....SELAMAT BERPUASA

Kristal Senja said...

hoho... hati-hati... dah ada rompak2 plak... ish2... bulan Ramadhan tu... mst prompak tu tak pegi trawikh...

Anonymous said...

nak kad raya jugak! nak! nak!

:poppy di bln ramadhan:

::SizuKa:: said...

firol : huhu..selamat berpuasa jua~

fakhrus : tahu takpa...uhuh...paper pon byk sgt2 crite pasal ragut,rompak.bunuh..sejak2 ramadhan ni.,makin menjadi-jadi..skrg dah takut nak balik sorg2 mlm2..

poppy : pe kata ko bagi kat aku dulu..later on aku balas trus ke rumah ko di putrajaya...hahahha~

Nurul Ain said...

sape geng2 seperjuangan tu??dak2 maths ke??rajin ye duk lib smpai lewat2 gtu..bagus2..

(^.^)

::SizuKa:: said...

@ ain : erk..geng2 seperjuangan?? hehe..ada la....meh la join kitorg kelak...muahahhaha~

tedy guard said...

haha...ak gelak je bc entry ko kali neh...
nasib baik bln posa...
seram gak ak..huhu

Related Posts with Thumbnails