:::ORANG-ORANG MANIS:::

Friday, October 9, 2009

::Durian oo Durian::

Salam,

I just got this email from someone. I don't know whether this is a new thing or not. Maybe ada dah kot yang pernah jumpa. Aku je yang belum tahu dan jumpa kat mana-mana.

Kisah pasal buah durian yang melekat pada batang pokok. Just wanna share here with you all. (^_^)

[ gaya melekat macam buah anggur je ]




[ minta izin pakcik..nak letak gambar ni..erk ]



[ nampak macam sedap ]

By the way, aku bukanlah hantu durian sangat. Tapi, makan lah jugak sikit-sikit. Paling makan durian kalau durian kampung yang isi kuning tu. Perghh! Sodap ha lemak berkrim..agaga. Actually, banyak lagi gambar yang dikirim. But, a few je upload here.

P/S : Sedap sunggoh makan jamuan raya kat DECTAR UKM siang tadi. **Wink wink**

8 comments:

KITTERMINT said...

mana dapat durian ni?? nak jugak. nyum3

zeiDa said...

sukeeeeeeee durian..;p

Fakhrul Islami said...

ku mahu sejibik... :p

Alin said...

sedaaappp gilaaa..
bnyk plak!!!
wuaaaa durian oh duriannn!!!

::SizuKa:: said...

kittermint : aku pun tak tau tang mana nak cari durian nie..hihi~

zeida : sukeeeeee die ea...hoho~

fakhrus : cukup ke sejibik?? agagaga ;p

alin : teringin nak rasa kan? heee~

Cikgu Adham said...

salam..

buah durian gapo lagu ni.. x pernah tgk pon heh heh

aL-LuKLuK aL-BaiDoa said...

kat mane durian tu..nak g amik nih...

::SizuKa:: said...

cikgu ADHAM : tu la..tak pernah nampak lagi ha...baru tau je ni..hee~

al lukluk al baidoa : kat dusun mana pun tak tau..hoho~

Related Posts with Thumbnails