:::ORANG-ORANG MANIS:::

Monday, October 12, 2009

::Hancur Hatiku::

Salam,

Minggu lepas aku berkesempatan menghadiri open house kawan-kawan di Tanjung Malim dan Subang Jaya. Tak dirancang, tetiba terlepas ke Tanjung Malim, rumah makcik kawan aku. Agaga. Riang bukan main lagi sebab ni 1st time pergi Tanjung Malim naik komuter lambat gedik-gedik tu. Aiyoyo.

Ok la, dipendekkan cerita, there was something happened masa kat sana. Gara-gara raligh main rubik orang lain, rubik aku hancur berkecai dimain oleh sepupu kawan aku ni. Agaga. Terkedu ha den tengok. Aiyo.


[ ganas sunggo budak 4 tahun main rubik ni ]

Terkesima jugak mula-mula tengok rubik jadi cenggitu. Sebab aku mana belajar cara pasang balik. hoho. Nasib Atun berusaha gak nak pasang balik. Lega! Even dah tak boleh pusing macam biasa, tapi takde la rupanya buruk macam kat atas ni. Huuu~

Next day, aku gerak ke Subang Jaya lepas pulun makan macam-macam..(erk..alhamdulillah). Komuter macam biasalah. Buat hal macam-macam. Delay. Tergelincir. Aiyo. Takpe Dah imun. Malas nak ngomel banyak-banyak. DUGAAN..Di Subang Jaya, makanan sangatlah banyak. Siap karoke lagi ha. Memang meletup pergi rumah cik Kiah. Ouh..thanks for the sweet memory~

But, today aku bertambah gembira. Hee. Si Fahmi telah berjaya memasang balik rubik aku dengan jayanya. Tekun gila kawan. Gigih tak terkata. Hoho. Thanks sangat-sangat to Atun dan Fahmi. Sangat-sangat berterima kasih! (^_^)

[ ta mo dah main rubik 4x4 ni, simpan sahaja!]

P/S : Apsal yuran pengajian makin mahal ni? Gila la FST RM600. Huh~

6 comments:

Fakhrul Islami said...

haha... nasib baek ok blik rubik tu...

zeiDa said...

haha
nasib baikla fahmi pandai pasang balik...
;p
kalo x meroyanlah ko..;p

::SizuKa:: said...

fakhrus : nasib baik tau..syukur tak terkata...huu..skrg rubik tu dah ta nak main..aku simpan diam2 dlm laci..hoho~

zeida ; nasib jugak fahmi tak cas aku..haha..meroyan? takkan sampai mcm tu kot cik kak..bukan hilang anak..heee~

CaHaya said...

dtg subg jaya?
umh sape tu?
xsinggah umh akk pun?
=P

duKa si LarA said...

=)

::SizuKa:: said...

kak wani : erk..ni umah cik kiah...erk.akak tak ajak pon g umah die..heee..gpon tak tau la umh akak seksyen bp..sorrry tak p.~~~

fatin : (^_^)

Related Posts with Thumbnails