:::ORANG-ORANG MANIS:::

Monday, October 19, 2009

::Luahan Terakhir::

Salam,

Sepanjang seminggu akan datang dan minggu-minggu seterusnya ( tak tau sampai bila), aku dikehendaki OFF blogging, OFF Facebook, OFF Ym dan seangkatan dengannya. Coz my sis take my lappy bawa balik rumah dia. Aku harap ini one of the solution untuk aku bergerak menjauhi lappy aku since lagi seminggu aku dan kawan-kawan akan berperang di medan peperiksaan! Acewah..ayat tah pe2..hyperbola sikit di situ ;p

So, buat blogger yang lain, sorry tak dapat menjengah ke blog anda buat masa terdekat ni. Maybe lepas dapat balik lappy ni, aku akan singgah ke blog anda dan akan update apa yang patut pada blog aku ni. (Tapi, entah bila boleh dapat balik agaknya).

Anyway, di kesempatan ni, aku nak minta maaf banyak-banyak if ada buat salah secara tak sedar. Maklumlah, manusia biasa kan..hm..and tak lupa jugak buat kawan-kawan yang bakal menduduki exam kelak, i wish all the best! Berusahalah dengan sabar dan tekun supaya usaha yang dibuat mendapat keberkatan daripada Allah S.W.T. Fikirkanlah untuk masa depan, yang mana kita pun tak tahu apa yang akan terjadi, justeru berdoalah selalu supaya kita sentiasa dalam pemeliharaan-Nya.

Buat yang mengalami masalah hati dan perasaan lately, (maklumlah bila nak exam je ada je perkara yang usik hati dan perasaan ni kan), pesan aku, tabahlah selalu dan buang perasaan itu jauh-jauh. Kawal emosi kita supaya kita sentiasa berada dalam keadaan yang waras dan kita tahu apa yang kita buat. Fikirkan misi kita yang perlu dipenuhi. Jangan terlalu layan perasaan sedih kita. Lebih baik kita ketawa kerna itu lebih bererti. ;)

Akhir kata, good luck to myself too! (^_^). Doakan aku dan rakan-rakan untuk menghadapi exam sem ni yea.

P/S : Dah mula plan sikit-sikit nak buat apa dan nak p mana lepas exam kelak. Hee~

6 comments:

tedy guard said...

gud luk to cik sizuka juga~
(^_^)

CaHaya said...

ps: nk ikut!!!
=)

ber_uwang said...

semoga berjaya melepasi ujian besat ini.....

Alin said...

goodluck dear~~ !! :))

Fakhrul Islami said...

salam... semoga berjaya cik sizuka... Sesungguhnya Allah bersama2 org yg sabar... klu tensen2 study tu bwk2 le besabar huhu...

sblum terlupa, rajin2 le bace surah Al-Insyirah seblum mule menuntut ilmu, sbb itu yang Rasulullah ajarkan kpd Saidina Ali...

zeiDa said...

gudluck kat ko jgak...
ceh smpat ag ckp nk g jalan3 pas exam..
mmg kuat jalan..;p

Related Posts with Thumbnails