:::ORANG-ORANG MANIS:::

Friday, October 16, 2009

::TER angan-angan pulak::

Aku tengah study.

Tetiba aku teringat kat kau.

Aku dah hilang fokus.

Aku tengok celah tingkap.

Orang lalu lalang.

Sorang-sorang aku usha.

Tak lama kemudian, kau pulak muncul.

Laju bebeno naik moto.

Aku sempat tengok sepintas lalu.

Konfem itu memang kau.

Bukan orang lain.

Sebab kau je yang aku pernah tengok pakai baju cenggitu.

Aku senyum sorang-sorang.

Panjang umor kau. Aku baru terfikir. Tup tup, kau muncul depan aku.

P/S : Sorry kalau aku jarang balas mesej sesapa lately. If emergency, aku akan balas!~ Sorry again~

10 comments:

ber_uwang said...

wah anak uncle dah fall in love ke?

study first ye than love.

^_s::a::s::a_^ said...

haaa... sape 2 jiha~
lalalalala~

Anonymous said...

ehem

:poppy tersenyum:

Fakhrul Islami said...

angau sakan cik jiha ni haha... :p

zeiDa said...

hahaha
adoiyai..
xpe..
mula2 berangan2 dulu..
kot3 jadi realiti..;p

Cikgu Adham said...

salam..
hah hah hah study? apa tu? best ke study?

Firol said...

kasih hati la tu?.hehehhee

CaHaya said...

gha rindu kak wani ek?
tharu2.
=)

ini q i L L said...

berangan pe sampai hilang fokus? haa.. ;p

::SizuKa:: said...

sorry to all. late to reply. baru balik dr bercuti..hee~

ber_uwang : baiklah. thanks for remind. Hopefully love comes after i finish my studies~

sasa : erk..sesungguhnya tak lain kalau tak bukan merupakan seorang hamba Allah. itu yang dapat diberi komen setakat ni. Bukan kera ea..;p


poppy : poppy duk diam-diam tau~ agagga~


fakhrus : bukan angau..terangan shja..maklumlah...insan biasa..perasaan itu dtg tiba2..acewahhh~


zeida : realiti? Allah Maha Mengetahui ;)



cikgu Adham : study? belajar? learn? erk...study controlling theory at that time ;)


Firol : EHEM...saya masih single ya yang berhormat...huhuh~


kak wani : rindu juga...lama akak tak belanja gha yea...hahah~


in Qill : TER angan-angan..bukan BErangan...heeee..~

Related Posts with Thumbnails