:::ORANG-ORANG MANIS:::

Wednesday, October 7, 2009

::Sedar Tapi Main-main lagi::

Salam,

2 3 hari ni aku asyik lagho ja depan laptop. Masya-Allah. Tak sedar diri betul. Hati nak sangat study, tapi bila termenung depan laptop. Segalanya musnah. Ouh.~..siang-siang lepak library. Tapi bukan study tekun gila macam ulat buku. Pergi lepak baca paper pon dah berjam-jam. Campur dengan qada baca paper hari Sabtu Ahad lagi. Mana tak berjam-jam nya. Dah tu, paper pulak dalam 6 7 jenis gigih nak baca. Sedangkan contents almost same. Aishh..(ketuk kepala sendiri).

By the way, slip peperiksaan dah pun ambil pagi kelmarin. Jadual exam sem ni alhamdulillah quite better. Takde hari berturut-turut nak kena pergi perang. Hee~

[ slip peperiksaan untuk sem 5 ]

And, petang tadi terasa mau pergi main boling dengan budak-budak ni.( Awie Cheng Ho, Blink2, Wana, Anis dan Fatin). Ohoo..lepas rindu nak main boling ni even sempat main 1 game je. Puas dapat baling bola walaupun tak de lah strike memanjang. Ouh~


[ suka snap gambar skrin lepas main..galak~]

Hah, one more thing..its not really necessary to story here, but then ni pasal kisah perkembangan kera-kera di UO ni. Bukan main bijak lagi. Lepas 'curi' tudung kat ampaian, pandai pulak dia nak lilit tudung tu kat badan dia. Aish..kalau sempat snap gambar hari tu, boleh show it here. One more, kera-kera kat UKM ni ada anak angkat baru. Sangat prihatin kat ANAK KUCING. Siap belai-belai lagi. Ini pun tak sempat nak snap gambar. Kalau ada peluang, insyaAllah view it here.

P/S : Selalu sedar akan keadaan di sekeliling, tapi sukar nak merubah dan bertindak. Contoh terbaik, sedar diri tu dah nak exam, tapi galak main-main lagi. Apsal sukar nak bertindak dan berubah ha? (garu-garu kepala)

8 comments:

KITTERMINT said...

hey jangan main2 lagi. jom study sama2, esok pukul 12 ok? hehe

Fakhrul Islami said...

huhu... ibu penyayang betul kera2 tu... haha..

::SizuKa:: said...

kittermint : agaga..jom2...kena p awai ckit..kui 9 terpacak dah depan ptsl..hahaha..~


fakhrus : tahu takpe..kera pon tahu tau nak curah kasih syg kat kucing...sweet bangatlah! (^_^)

zeiDa said...

ko mana ada lalai...
aku je...
ko kurang3 g lib..huhu
aku ney kadang3 leka gak kat blik..
dun worry nanti mood final da datang 2..
ko msti akan stdy dgn gigih dan rajinnya di lib..

nizamsani said...

goodluck.

::SizuKa:: said...

zeida : kes study last minit..mcm ni la..agaga..library best tau lepak c2..baca paper...senyap..suka la..hii~

nizamsani : thanks!

MentaRi MaLaM said...

hihihi...
cik sizuka telah menunjukkan kehebatannya main bowling..
chaiyok2..
nk join la bc paper kt ptsl

::SizuKa:: said...

mentari malam : erk..ish...takdela hebat pon..bukan strike memanjang..hee...

haa..apa lagi cik kak..jom2..baca paper free tiap2 hr..tak yah beli paper..hihii~

Related Posts with Thumbnails