:::ORANG-ORANG MANIS:::

Monday, October 26, 2009

::Sudah Mula Bosan::

Salam,

Lately, timbul mood bosan dan muak nak makan kat UO, KTHO, KKM, FST..n so on. Bila tiba waktu nak makan, selalu pening kepala. Sebab tak tau dah nak makan kat mana. Fikir punya fikir, nak makan pun susah. Ouh..rindu masakan mak saya!

P/S : Kat mana tempat makan lagi best dan sedap dalam UKM ni?

5 comments:

Misz SeroJa said...

ko ada motor..
leyla pg mcm3 tmpat..hee
aku pon dah BOSAN ngn makanan KKM..huhu
smpai kdng3 x taw nak makan apa tp kna beli jgak pape yg ada sbb LAPAR..;p

KITTERMINT said...

jom balik~

::SizuKa:: said...

misz seroja : aku pulak bosan dgn UO..eee...tapi kena gak makan sebab lapar..kalu tak makan, nanti mak aku pengsan tengok anak dia kering...agaagag~

azrin : jom! lepas saya habis exam la yea...ahahha~

SiRaJuDDiN said...

Pernah mkn kat wisma UNIKEB?? Ctu cdap n murah..!! N slalu ada ikan bakar utk lunch.. HuHu..

::SizuKa:: said...

siraj : really? haa..aa..sok aku lunch di situ...ngeee.thanks for inform me!~

Related Posts with Thumbnails