:::ORANG-ORANG MANIS:::

Saturday, October 24, 2009

::Syukur 24 Oct::

Salam,

Hari ini 24 Oktober 2009 genaplah umur aku mencecah 21 tahun. Lagi 3 tahun dah boleh jadi bini orang. (Haha. Gatal!). Syukur kepada Allah kerna saat aku post entry ni, aku masih bisa bernafas. Alhamdulillah.

Tahun ni surprise again happened! Thanks to them yang rajin bebeno dan ingat serta sudi celebrate my birthday. Congrates to Ketua Program yang susah payah organize sampai kena 'skeaping' dengan chinese boy. Hee. Tahniah again. Aku sangat terharu. Cewahhhh! Kenangan makan ayam beramai-ramai kat tengah-tengah pusanika sambil diperhati pak guard takkan dilupakan...insyaAllah. (Haha..sengal je ayat!)

Tak lupa juga pada mereka yang wish my birthday via sms, FB, and calling. Especially yang jauh menelefon dari Ireland dan Jepun. Arigato! (Blushing muka saya lepas cakap dengan budak Jepun..pekena aku..citt..)

P/S : Takde gambar nak diupload. Harap maklum~

13 comments:

zeiDa said...

ceh,ada jgak bab3 kawen..hee
mudah2an jodoh ko dipermudahkan...
nanti kna story cmne surprise 2..
pas hbs exam pon boley..;p
kalo aku slaloo susah nak ada surprise party sbb slaloo kan msti time cuti..hehe
neway kalo aku,di hari bahagia aku,kalo ada owang2 yg istemewa wish aku lagi3 kul 12 aku dah puas hati..;p
pasti tersnyum spanjang hari..;p

Fakhrul Islami said...

haha... budak Jepun mana pekena cik sizuka ni? hoho... cik sizuka dah pandai ckp Jepun... :p anyway... Selamat Hari Kejadian...

::SizuKa:: said...

zeida : ya2..aku pun mcm tu..as long ada orang yang kita sayang except family kita wish...itu sudah cukup buat kita tersenyum2 sepanjang hari..haha..bahagia la sebentar..hahha..zahid...u should hear this...SECRET>>>> hee...(melawak ja noh..nanti i story kat u ea)

::SizuKa:: said...

Fakhrus : acewahh...sudah gaharu cendana pula, sudah tahu bertanya pula...dgr la pantun pagi-pagi buta ni...hee~

tak cukup pandai lagi cakap jepun..kena belajar lg..nanti senang nak p jenguk orang kat sana..huhu..(berangan!)..ya ya..selamat HARI KEJADIAN..hg balik nanti jaga hg nohh...malu giler aku tau semalam...serius langsung tak perasan...huhu...~

Fakhrul Islami said...

HAHAHAAHAHAAAAAAAA!!!!!! :p

acHap~ said...

jiha, hepi besday.
semoge pnjg umo, murah rezki,
pas2 cpt kawen.
ko nk kn kawen cpt.
agagagagaga.
ape2pon, semoge sukses slalu deh.
^_^

CaHaya said...

wah. dah pikir nak kawen dah?
owh. gha ada owg istimewa lah ni.
jgn lupe jemput!

SiLv3R said...

Happy birthday Gha..:)

Nurul Ain said...

hepi birthday gha!!

semoga panjang umur n dimurahkan rezeki..

(^.^)

ber_uwang said...

selamat ulang tahun uncle ucapkan.. semoga sizuka terus cemerlang dalam apa saja la.. cemerlang dlm pelajatan. cemerlang dalam percintaan, cemerlang patut cakap ibu..

uncle nak kasi hadiah tak sempat nak beli,... (alasan)

::SizuKa:: said...

FAkhrus : oo..gelak besar ea...jaga-jaga noh...nak kena komplot dgn angah ni....;p

Achap : hee..thanks acap..jodoh di tangan Allah..kita hanya berdoa yg terbaik...klu cepat sampai seru, cepatlah den panggil ko mkn ns myk...ngeee~

kak wani : erkk..rahsia! hee...insyaAllah akan jemput..thanks for the wish~

Silver : thanks ea..heee~

ain : thanks ain..(^_^)

Ber_uwang : Tq uncle atas nasihat2 tu...hee...uncle..sizuka tak kisah even lambat dapat hadiah..asalkan dapat....ngeeeee~

Fakhrul Islami said...

hoh??? komplot? haha... jauh bebenor nak komplot2 pekena ak plak ni... hahaha...

::SizuKa:: said...

fakhrus : wait n c ya...ngeeeeeeeee~

Related Posts with Thumbnails