:::ORANG-ORANG MANIS:::

Thursday, November 5, 2009

::TARAPPAPA. ABAIKAN.::

Salam,

Apa perasaan korang if masa kita tengah sibuk bercerita itu ini kat someone tu, tetiba je dia cakap dengan orang lain? Seolah-olah macam dia tak fokus je apa kita cerita. Dia dengar, tapi tak fokus. Penat je kan bercerita? Uh~

Some said orang yang tak berapa fokus apa yang kita cerita ini mostly from kaum ADAM. Fakta or Auta? Yuhuuu~SUMBER

Semalam this things happened to me. Ok la. I buat-buat merajuk. Lepas tu, i cakap "TARAPPAPA. ABAIKAN.". Kau pulak buat muka tak puas hati kat aku. Oh no. Aku jugak yang salah. Aishh..kawan..kawan..janganlah begitu~

P/S : Seringkali kita menjaga hati orang, hati kita sapa nak jaga? Takkan pak guard pulak kan. ;p

15 comments:

Misz SeroJa said...

kdng2 susah jugak mau cari good listener...
(^_^)

Anonymous said...

btol. ku ade gak mengalami. menyebabkan da malas da nak cite. pastu si pendengar macam tak puas hati lak bila kita tak mau cite. semua salah kita. last2, kita yang kena minta maaf. haihh..

:poppy mengeluh:

iemaaznan said...

betoi la jiha...
kita slalu perlu jaga ati org, ati kita ada depa kesah.

NUai said...

^^
~btul tu.. tpi klu pak guard sudi jaga ati kita tu apasalahnya kan.. hehehee.... ^^

Fathiadha said...

emmm... dalam kite menjaga hati org, nak jugak rasanya org jaga hati kite... tak kan la nk cmpak ke luar...pastu suh pak guard yg jaga....
tak patut2....

~terkadang pernah jugak bt org tersinggung... huhu~

Fatin Mazelan said...

cite plak kat org lain. senang...
jgn cite dah kat dia...cri org lain...settle??

ber_uwang said...

nasib masa tulis entry tak abaikan..

Fakhrul Islami said...

pak guard pn ok... :p

SiRaJuDDiN said...

Lgu tema entry ni :
Menjaga Hati by Yuvie dan Nuno

::SizuKa:: said...

MISZ SEROJA :

Betul. Susah sikit mau cari yg very good listener.~

POPPY :

Tahu takpe...ait, tak baik ngeluh cik kak..ngeee~

IEMA :

Emm..ada depa kesah? No komen..depends on orang kan..~

NUAI :

Pak guard tau jaga misai ja...hiii~

FATHI :

Sekarang ni apa yang penting adalah jaga HATI SENDIRI dulu..kan? erkk~

FATIN :

Cita kat ko la. Haha. Ok. Settle. ;p

Ber_uwang :

NAsib baik...nasib baikk..~

FAKHRUS :

PAk guard takdak masa nak jaga hati kita...hati bini dia lagi penting tu..huhuh~

SIRAJ :

Pon boleh lagu tu...;p

SiLv3R said...

Ehmm, lau bru sekali ni je die wat, bwk la besabar, lau dah bekali2, cri la pulak owg laen.. sbb kekadang, manusia pun x sedar dah wat silap.. :)

::SizuKa:: said...

SILVER :

AHha..bersabarlah selalu kan. Sampai terobek jantung saya...hihihi~

biasalah,...manusia hanya insan biasa...ada buat salah kadang-kadang...including me~~

ini q i L L said...

mmg payah kene dgn org mcm ni. tp nak wt cmne, perangai masing2 lain2. jgn kite wt kt org sudeh. ;)

meo188 said...

dh pompuan duk membebel byk sgt.. hehehehe

::SizuKa:: said...

in Qill : betul2..jgn buat kat orang sudah...;)

meo188 : bukan bebel, tapi bercerita :p

Related Posts with Thumbnails