:::ORANG-ORANG MANIS:::

Friday, November 13, 2009

::Tidak Ku Duga::

Salam,

Hati ini begitu excited keriangan tatkala aku baru mendapat panggilan telefon dari abang yang menyatakan bahawa (fuh, ayat!) aku sudah layak bergelar seorang MAKSU. Hehe. Baru ku tahu bagaimana perasaan bila dapat anak buah. Pendek kata, sukar digambarkan! Acewah..(ni baru first time dapat anak buah dalam family, sebab tu excited sangat-sangat!)

Tak ku duga akak ipar aku SUDAH bersalin pada hari ini since kalau ikutkan, akak ipar aku bakal bersalin pada 28 November 2009 ni. Anyway, syukur kerna segalanya selamat. Anak saudara aku itu lelaki ( nama belum diberi), berat 2.7kg dan selamat dilahirkan di Hospital Sultan Abdul Halim Sg Petani Kedah tepat jam 1155pm pada 12 November 2009. Syukur alhamdulillah..(^_^)

Tiada gambar untuk diupload kerna aku pun belum sempat tengok si comel! Hee. Yang pasti, kena shoping baju baby nie before aku sampai ke rumah abang. Wah, excited nak masuk kedai baby ni! Agaga~

P/S : Tak sabar rasanya mahu pulang ke rumah ni. Ya Allah, selamatkan perjalananku nanti. Amin~

10 comments:

Atan said...

selamat jadi mak su...

bila nak ade anak sendiri lak...

he he he

Fatin Mazelan said...

bukan akan bersalin...dah bersalin...

Fathi Adha said...

tahniah mak su...hehe

nanti upload la gambar baby comel tu...

~agaga~

::SizuKa:: said...

atan : tq2..erk? anak sendri kena tunggu la..insyaAllah..4 5 taon lagi..wahahhahha..gatal!

Fatin : ahha..sunggohla..sudah bersalin...silap..agaga~

Fathi ; INsyaAllah~

Misz SeroJa said...

alhamdulillah...

iemaaznan said...

mak su gha~~

Fakhrul Islami said...

huhu... tahniah to abg ko... n tahniah sbb dah jadi makcik :p hihi...

nisah said...

congrats...
dah jd makcik dah...
hehhehehe...
kim slm pada anak buah ko 2...
huhuhuhu...

syahbandar87 said...

tuan empunya diri pulak bila nk berumah tangganye..hehe

::SizuKa:: said...

misz seroja : syukran..~

iema : yup...dah naik pangkat..agaga~

fakhrul : not makcik..but MAKSU..hee~

nisah : tq nisah...maksu yea..not makcik...huhuh~

syahbandar87 : ohhoo...tunggu la....tuan punya dri tak lama dah..hahhah~

Related Posts with Thumbnails