:::ORANG-ORANG MANIS:::

Saturday, December 5, 2009

::Dingin dan Bercuti::

Salam,

Sejak bernomad di sini, terasa rajin mau update blog. Apsal tah. By the way, for one week soon and hari-hari seterusnya, blog ini tidak lagi diupdate till buka semester baru. Sebab :

Tuan punya blog pergi bercuti. Tenangkan fikiran. Menghabiskan sisa baki cuti yang ada. Doakan dia selamat pergi dan balik. Amin ;)



P/S : Dingin tiba-tiba dengan saya. Tak patut lah. Mau sekeh kah??

5 comments:

Fakhrul Islami said...

hoho... pg snorkeling ke? malaysia la antara tempat plg best nk snorkeling... kat jepun ni tak pernah dgr plak ak snorkeling2 nih... huhu... air sejuk kut...

Misz SeroJa said...

ko sekeh je..muahahaha,,

Fathi Adha said...

bercuti la sementara ada peluang ini...nanti bile dah bz, tak leh bercuti daa...

p/s: sy nk balik bercuti di bangi la esk..

ini q i L L said...

cuti-cuti malaysia. ;p

::SizuKa:: said...

fakhrul : hajat di hati mahu snorkeling, tapi tak sampai hajat..huhu...sabah is the best palce to snorkeling dear!!

Misz Seroja : kalau la aku mampu untuk sekeh..dah lama dah...;p

Fathi : dah habis bercuti...penat, tapi best!!

In Qill : ;)

Related Posts with Thumbnails