:::ORANG-ORANG MANIS:::

Friday, January 22, 2010

::Dear Mr Blue::

Salam,

Entah apa nak dikatakan lagi..
Aku memang belum bersedia untuk itu..
Pengalaman lampau sudah cukup buat aku tersedar..
Kebahagiaan ini bukan untuk selamanya..
Mungkin lebih sesuai kita jadi kawan..
Kawan rapat..
Bukan lebih dari kawan rapat..
Sebab aku tak suka serabutkan kepala otak aku dengan masalah hati dan perasaan yang tah hape-hape..
Especially bila melibatkan cinta sesama manusia ini..aiyo!
Mungkin aku benar-benar belum bersedia untuk semua itu..
Jika Allah takdirkan kita untuk berkawan..
Aku lebih suka..
Sebab aku lebih bahagia..
Sebab aku seronok kawan dengan kau..
Seronok sangat..
Sebab kau selalu buat aku tersenyum..
Walaupun kadang-kadang kau suka pekena aku..cis.!
Takpe. Dimaafkan.
At least kau buat aku terfikir jugak..
Tak semua orang kat dunia ni baik..
Dan bukan dengan semua orang kita boleh buat baik..
Kan?

Aku seronok keluar dengan kau dan dia today! Rasa tak cukup 3 jam kita sembang. Mau sembang lagi. sembang dan sembang. Borak dengan orang yang buat kita seronok memang bestkan? Terasa masa tu cepat je berlalu. Waaa~ Mau sembang lagi....hahaha. Angin gila mai dah..aiyoo.

P/S : Pagi tadi Mr Blue hampir saman i yeuw! Gara-gara tak pakai matric card kat area canselori. Zon bahaya tu. Mujur tak kena. Fuh!

10 comments:

Misz SeroJa said...

single itu x serabut..;p

Nurul Ain said...

btul2..mmg besh sembang dgn org y buat kite seronok..

mr blue..i pun gerun dgn mr blue ni..wuwu

(^.^)

::SizuKa:: said...

Misz Seroja :

single is better (masa belajar). masa kerja, harus cari teman hidup. supaya hidup lebih bermakna. itu perlu. harap2 ada. buat kau. mahupun aku. =)

Ain :

Mr Blue. memang aktif sekarang. sangat! ain jagalah viva tu baik-baik yea. jangan bagi kena saman sama Mr Blue. nanti Mr Blue senyum besar. haha~

Anonymous said...

dahi ku berkerut, kening ku terangkat sebelah

:poppy si musykil:

pak long said...

salam....

"Tak semua orang kat dunia ni baik..
Dan bukan dengan semua orang kita boleh buat baik..
Kan?"......petikan ni pak long tertarik sekali....moga ada hikmahnya

Misz SeroJa said...

setuju dgn ayat
"friends where the love grows::
aku agreeeeeeeeeeeeeeeeee..;p

::SizuKa:: said...

poppy :

erk. pura-pura tatau apa. huhuhu.

::SizuKa:: said...

Pak LOng :

ya. moga ada hikmahnya. everything happen for a reason. ;)

Misz Seroja :

(^_^). mcm nak suh ko prove je that statement. hoho.

MentaRi MaLaM said...

hati lah tempat segala macam perasaan bercampur..
dan dari hati juga muncul derita, bahagia dan sebagainya...

jodoh kita Allah dah tentukan.. ya, kita kena yakin..

::SizuKa:: said...

Mentari MAlam :

memang kena yakin dengan jodoh yang Allah dah tetapkan. tapi, boleh tak kalau hati ni kata tak nak untuk terjebak dengan luv ms tgh belajar? wahahaha. i really hope i can do that. ;)

Related Posts with Thumbnails