:::ORANG-ORANG MANIS:::

Monday, February 8, 2010

::M.O.O.D::

Salam,

Mid exam dah habis. Ada lagi 1 paper. 25 Februari ni. Fuhhh! Kencang jawab law, hancur jawab isu. Susah betul soalan Dr R. Tatau la macam mana yang dikatakan senang oleh beliau.Hoho. Bagi aku, its quite hard. Tatau la kalau member lain rasa senang. Aaa..~

Dah lama tak update blog. Sebab fokus study konon punya pasal. Kalau nak blogging, rasa tak aman selagi belum jawab mid exam. Gila punya jujur perasaan itu datang dari mana pun tatau la. Aaa...last sem ni kena la skor. Jangan main-main lagi. Aku rindu zaman kegemilangan masa sekolah dulu. Tambah-tambah Add Math! Kalau sekarang ni aku leh jawab Isu macam aku jawab Add Math dulu-dulu kala, alangkah....ouhhh~

Khamis ni balik KEDAH. Tak sabar nak jumpa Zaquan Naim. Wah wah wah...~

P/S : Entry ni takde motif. Cuma luahan perasaan gembira tatkala selesai jawab 2 paper exam today. Lega!

5 comments:

ber_uwang said...

semoga sizuka boleh skor lagi.. uncle pecaya sizuka boleh..

Fakhrul Islami said...

salam...
eh ko start exam dulu habih lambat dpd aku? huhu...

p/s: tgh terpikir nk balik malaysia ke tak blan dpn, sbb MAS buat offer huhu... tp mcm tak offer je, kurang sket je... adeh...

::SizuKa:: said...

uncle :

thanks uncle...kata-kata semangat..huhu...amin...~

Fakhrus :

Salam..
exam aku ada gap..25 subjek lain pulak..


erk...aa..balik la..jumpa parents...nanti bulan 7 balik lagi...heee...~

pak long said...

salam buat sizuka..
pak long doakan moga berjaya ngan cemerlang...
anugerah DEKAN

::SizuKa:: said...

Pak Long :

Thanks...amin...INsyaAllah...DEKAN for last sem...hopefully!~

Related Posts with Thumbnails