:::ORANG-ORANG MANIS:::

Friday, February 19, 2010

::Nak Jugak!::

Salam,

Marah ni! Saya marah ni! Marah! aa..marah dengan diri sendiri! Awat malas sangat tah. YA ALLAH..manusia macam aku ni kalau rajin, rajin sangat. kalau malas...masyaAllah. tensionnya! Apsal la malas sangat. Update blog bleh plak, nak buat ayat dalam kajian ilmiah je mula terbantut. Awat ni. awat. awat aaa..Ya Allah...~


Aku rasa sebab aku teringin gila kot nak main layang-layang tepi pantai.  Awat tah. Teringin gila! Aku teringat member aku yang tengah 'holiday' kat Pulau Kapas sekarang. Aku teringin nak p pulau. Ahh! Cepatlah berakhir kajian ilmiah ini dengan cemerlang dan lancar. Jangan terbantut-bantut lagi. Aku nak p pulau! Nak p jugak! Nak jugak! Nak nak jugak! (oo...cukop! Gedik semacam pun ada aih)

P/S : Ada budak laki 18 tahun kata kakak 22 tahun ni tua. Cis! (via chatting)

26 comments:

Nurul Ain said...

nak p jugak..hehe..

(^.^)

poppy said...

cik jiha. nanti kita plan trip pi pulau jom. aku kempunan. wuwuwuwu

pak long said...

salam buat sizuka...
memang best main wau kat tepi pantai...

::SizuKa:: said...

Ain :

haha...jom2..naik viva ain...agagag~

Poppy :

hihi...lepas habis exam! ayuhhh! =)

Pak Long :

SAlam kembali.. wau besar sangat. tak pandai main. huhu~

Kyuubi_85 said...

hahaha... ko sama ngan aku.. asal nak buat keja, terus jadi mls... tapi rajin hapdet blog.. haha

best tu.. :D

tapi tak pnh g try... next time kita g main sama ye.. :D

GhOsToNe said...

jom!
olieday skali!

::SizuKa:: said...

Kyuubi_85 :

haha. ada jugak orang yang sama habit dengan aku. tak sangka! ;p

aku pun tak pernah lagi main. tu pasal teringin. haha. jom!

::SizuKa:: said...

Ghostone :

kalau aku boleh kata 'ya' la sekarang..alangkah! mau ja p..~ uu..keja belambak la weyh..tunggu bulan 5 la..agaggag~

ber_uwang said...

muda lagi dan masih comel

::SizuKa:: said...

uncle :

budak tu tah datang dari planet mana tah gamaknya. suka2 kata 22 ni dah tua..dia tak tengok lagi face to face. sebab tu dia kata tua. tak patut tak patut. ;p

fiD said...

cuti adelah cuti kan.. xpe... kalu malas tu p jejalan...

dah rileks, baru wat keja,, betui x???

::SizuKa:: said...

fiD :


holaaa....bagus tul nasihat ko. ni yang buat aku lagi malas nak study nie...uwuwuwuw~

Kyuubi_85 said...

hehehe... aku lbh rajin betenggek kat blog aku dari buat assgnment yang bertimbun tu...

Fathi Adha said...

waa..nampaknya kite terkena syndrome yg sama

syndrome malas nk buat latihan ilmiah

::SizuKa:: said...

KYuuBi_85 : holaa...padanlah banyak entry yang terhasil. muahahahha~

::SizuKa:: said...

Fathi :

erk. sama jugak. waahhh. ada geng. aa...sok dah isnin. ayuh rajin bersama semula! ;)

^_s::a::s::a_^ said...

aku pun malas...waaaa!!!
kewangan pon x hbs stdy lg...erkk~

Mr.Z said...

dah lama x men layang2..usia pun dah meningkat..hehe

::SizuKa:: said...

Sasa :

berusaha..berusaha..berusaha..pulun dan terus pulun..ayuh rajin kembali! =)

::SizuKa:: said...

Mr Z :

sama la. dah lama gila tak main. dulu main kat padang. sekarang teringin nak main tepi pantai. wahhh~

Firol said...

main je kat padang...virus malas ni semua ada..sekali sekala boleh terbit jangan selalu

::SizuKa:: said...

Firol :

main kat padang tak sama rasa bila main kat tepi pantai..sure..

semua orang ada virus malas. virus rajin pon ada. tapi virus rajin sunggoh payah nak muncul sedia ada.

Misz SeroJa said...

jom p kira bintang..haha

::SizuKa:: said...

Misz Seroja :

aku ajak p stadium tengah malam. ko tak nak..hohoho~

nisah said...

rajin...
rajin...
rajin...
cik sizuka...
aku pn lama dah x p pantai...
hehehee...

Fathi Adha said...

sizuka:

ayah rajin bersama...
majulah diri utk grad..

Related Posts with Thumbnails