:::ORANG-ORANG MANIS:::

Tuesday, April 13, 2010

::Single Bukan Tak Laku::

Salam,

Single Bukan Tak Laku? 

Aku join group ni dalam FB beberapa hari lepas. Group ni sangat sesuai dengan orang macam aku. Hehe. Single single jugak, tapi tak bermakna single ni tak laku. He. Banyak pendapat orang-orang di luar sana. Macam-macam komen ada dalam group tu. Aku join sebab aku suka title name group ni. Haha. Sengal.

Petang tadi aku baru lepas jawab 1 paper exam. Environmental law. Alhamdulillah dah selesai. Tapi, no komen la sangat. Tak cukup masa. Lenguh gila tangan pulun tulis punya pasal. Ada yang hantam jugak. Standardlah kan kalau exam. Selalunya kalau tak tau, main hantam je la jawabnya. Hehe.


 Bersama Kak Wani tersayang. (^_^).
( Dah lama tak tempek muka sendiri kat blog. hee. Saja choose gambar ni. Buat tambah semangat hadapi hari-hari mendatang. Hooooo)

Oh, ya. Hari ni dah keluar jadual viva (pembentangan tesis). dalam spin. Cukup teruja bila tengok giliran aku tepat pada jam 945-1000am, 28 April 2010 and my examiner is Dr Azmin. Ouh..apakah nasib aku pada hari itu? Takut betul. Tapi, yang pastinya, aku nak tengok dulu sahabat-sahabat baik aku present pada 26 dan 27 April. Harap korang dapat present dengan riang supaya aku tak gelabah pada hari bertuah itu. Heee~
P/S : Masa semakin cepat berlalu. Mari cipta kenangan terindah di ipta tercinta ni sebaik mungkin ;)

16 comments:

Misz SeroJa said...

betol3..
single bukan x laku tapi x mahu..hehe
aku pon mau g tgk ko present..hee
gudluck..=)

Mr. ASM said...

kalo laki2 lak, knape single??
huhu..

psal exam td, sume bg komen sama: lenguh tngan mnulis n x cukup masa..

::SizuKa:: said...

misz seroja :

hehe..ko lah orang pertama gelak guling-guling kat aku bila aku join group ni. haha. aa..aku tengok ko present dulu la...=)

::SizuKa:: said...

Mr. ASM :

eh..ada gak laki join group SINGLE BUKAN TAK LAKU ni...haha. bagi aku, laki single sebab tak cukop duit lagi kot nak kahwin. tak pon, tak jumpa lagi yang sesuai..senang citer, belum sampai masanya lagi. hee. or. maybe gak juai mahai dan cerewet...huhuhuh~

sama la...smua org exercise tangan tadi dalam dectar..nak bersin pon tak sempat yeuwww~

pak long said...

salam buat sizuka..
single mingle....kim salam ngan akak tu..huhuhuhu

deus X machina said...

nanti aku pun nak join group ni
erk888

Fakhrul Islami said...

salam...
skg ni macam2 group ada kat fb.... haha..

::SizuKa:: said...

Pak Long :

salam buat pak long..
haha..single is simple..;)
okied okiedd..akan disampaikan..insyaAllah~

::SizuKa:: said...

Deus :

sila sila...

fakhrus :

salam kembali...
haha..tau takpe..sangat banyak group yang pelik-pelik..aku join group yang aku suka ja..klau group artis ni, mals nak join...hohoho~

CaHaya said...

sizuka~~~

masa ambil gambar tu akk dah passkan berkat supaya cik sizuka dapat grad dgn pointer yang jauuuuuuuh lg tinggi dr akk.

dan juga adk2 ppsm yg lain. Amin.

Alaaaaaa......
nak g tgk gha viva.

T_T
ada exam hari tu.
pagi lak tu.

waaaaa


takpelah. leh tgk 26 ngn 27.
=))

Fathi Adha said...

sy pon nk join jugak la group tu..hehe

gud luck utk viva tesis.. huhu..
tesis sy masih dlm peringkat tak siap lg..

::SizuKa:: said...

kak wani :

ekeke...semoga doa akak dimakbulkan Allah...amin...

akak...

good luck exam. paper 28hb. hehehe

nanti jangan lupa datang tengok viva 26 n 27 tau....heeee~

::SizuKa:: said...

Fathi :

ok. sila join. hehe..

masa masih ada. semoga tekun dan tabah menyiapkan tesis..;)

Fathi Adha said...

sizuka:

terima kasih...

mata coklatbiru said...

good luck sizuka for ur tesis...
:)
single bukan tak laku?
haha...
nak jgak lar matacoklatbiru join group tu..
hehe :)

::SizuKa:: said...

mata coklatbiru :

thanks..;)
jom join..
nanti search kat fb...hohoo~

Related Posts with Thumbnails