:::ORANG-ORANG MANIS:::

Saturday, May 8, 2010

::Hidup ini...::

Salam,

Lama pulak tak menaip kat sini. Mesti ada yang jemu buka blog yang tak terupdate ni. Heh~

Sekarang rasa sangat penat. Lost + boring!. Dulu masa belajar, rasa tak sabar sangat nak habis belajar. Tapi, bila dah habis belajar, rasa tak seronok pulak. Sebab nothing to do. hoo..goyang kaki lepak-lepak, rasa gila-gila macam direction lost! Maybe sebab aku ni jenis yang tak boleh duduk diam-diam. Mesti kena buat something. Baru otak berkembang and terasa hidup ini baru ada makna. Kalau tak buat apa-apa, rasa macam no life langsung.

wajah masa 1st year. kelakar je tengok.

ni masa zaman 2nd year. kanak-kanak riang menuju puncak.

Just finished our last paper for the last semester. Really great! ;)

 all my coursemates. see?? perempuan mendominasi populasi PPSM. haha

Tapi, aku dapat rasa kesibukan akan melanda dalam hidup aku bagi tempoh pertengahan bulan 5 till bulan 6 ni. Ya Allah..permudahkanlah segalanya. Aku selalu berharap agar semuanya berakhir dalam keadaan baik. Isnin ni aku akan menghadiri kem UPIC yang dianjurkan oleh MOHE. Buat kat Putrajaya, tapi stay at UPM. Till 28 Mei, pastu baru balik rumah dengan hati yang tenang. Masuk bulan 6, prepared for the biggest event. Hee. Put aside. Later baru story about that. ;)

P/S : Update penting-penting je.

4 comments:

Zack Zakwan said...

Ramai betul perempuan, memang dominasi. Sebab apa jadi macam tu ye?

::SizuKa:: said...

zack :

sebab perempuan lebih rajin daripada lelaki. maybe??? haha.

kalau nak tengok lelaki mendominasi perempuan, fakulti kejuruteraan belambak-lambak laki..hee~

Tinta Akliah said...

salam

dah pilih ke nak keje ke nak sambung study?

::SizuKa:: said...

tinta Akliah :

salam kembali..
ku lupa kau dah tukar nama...pening aku fikir sape la tinta akliah ni...hehe..

not decide yet...tunggu masa dan tawaran yang datang dulu ...;)

Related Posts with Thumbnails